niedziela, 15 lutego 2009

MAAILMANLOPPU, joka koskee SUOMEN asukkaita

Olkoon siunattu Jeesus Kristus,

MAAILMANLOPPU, joka koskee SUOMEN asukkaita

Tiedotan suomalaisille, että Neitsyt Marian puheen mukaan, jonka hän piti Fatimassa vuonna 1917, tuli Lucian ilmoittaa ”puheesta” koko maailmalle, jonka avulla ihmiskunta kutsutaan palaamaan Jumalan luo. Jos ihmiskunta jättää tämän kutsun sisällön huomioimatta ja ei käänny, sitä vaivaavat ”puheessa” mainitut ”Rangaistukset”.

Maailmanlopun alun julistaa merkki, joka ilmestyy taivaalle.

Alkavat sodat, joissa otetaan käyttöön ydinaseita. Kiina pyrki nopeampaan taloudelliseen kasvuun ja siihen se tarvitsee uusia öljyä, kaasua ja mineraaleja sisältäviä alueita. Sellaiset alueet ovat saatavilla Pohjois-Aasiassa, joka on Venäjän Federaation osa. Niihin alueisiin tarttuu Kiina, joka julistaa sodan Venäjälle. Kiina pyrkii hallitsemaan keltaisen rodun maailman hallintaa. Venäjän voittamisen jälkeen Kiina julistaa sodan Arabimaille Persianlahdelta, Kaspianmeren maille, Etelä-Euroopalle ja ne pommittavat ydinohjuksilla koko maailmaa.

Euroopassa Saksa julistaa sodan: Puolalle, Tšekille, Slovakialle ja Venäjälle. Saksalainen NPD puolue, jonka päällikkö on Herra Udo Voigt, nousee valtaan Saksassa. NPD puolueen pyrkimyksenä on ”Suuren Saksanvallan” luominen. NPD vaati valtaan nousunsa jälkeen , ennen toista maailman sotaa, Saksaan kuuluvien alueiden palauttamista. Saamatta vastausta se julistaa sotaa Venäjälle ja Puolalle. Sitä seuraa Saksan armeijan hyökkäys Dresdenistä Sudeten alueelle. Saksan armeija tuhoaa kaikki ja tappaa koko Puolan väestön alueen valtaamisen jälkeen. Berliinistä Saksa hyökkää Puolan pohjois-alueille ja Kaliningradiin.

Aivan pohjoisessa, Jäämeren pohjan alta tulevat maanjäristykset, jotka voimistuvat yhä vahvemmiksi, kunnes tapahtuu räjähdys maan sisällä.. Vesi ja jää nousee korkealle räjähdyksen johdosta. Vesi ja jää putoaa mantereille tulvehtien ja upottaen niitä sekä merille ja valtamerille nostaen rajusti veden korkeutta. Korkea vesiaalto Atlantista ”TULVA” virtaa ja upottaa maaston ja saarien alangot. Pohjois-Suomen asukkaat jättävät kotinsa jyrkkien maanjäristysten johdosta ja alkavat siirtyä maan Eteläosiin. Suomen alueelle voi syöksyä paljon merivettä upottaen alangot, ennen kuin vesi laskee Itämereen. Pohjois-Suomen asukkaiden on ohjattava eläimet Ruotsin ylängöille. Korkea vesiaalto laskee Pohjanmerestä alankoalueiden tulvimisen ja upottamisen jälkeen Itämereen upottaen saarten hiekkasärkät ja maaston ranta-alangot.

Paljonko Itämeren vedenpinta nousee?

Tätä on vaikea arvioida. Se riippuu sitä, paljonko vettä laskee Suomenlahteen Venäjän Euroopan puoleiselta alueelta. Ehkä merivesi tulvii Etelä-Suomen alankoalueille.

Neitsyt Maria haluaa pelastaa ihmiset, jotka uskovat Isään Jumalaan ja Hänen Ainoaan Poikaansa Jeesus Kristukseen. Hän haluaa, että he jättävät ranta-alueet ja muuttavat korkeimmille ja turvallisimmille alueille, kunnes ”Tulvavedet” virtaavat ohi. Maapalloon iskee punaisena palava ”Järkäle-planetoidi”, joka iskee Atlanttiin Karibianmeren lähellä, aiheuttaen valtavat tuhot kaikessa kolmessa Amerikassa. Järkäleen putoaminen aiheuttaa maanjäristyksen ja korkeat aallot ”Tsunamit”, jotka murskaavalla voimalla syöksyvät Amerikan, Euroopan ja Aasian saarien rannoille.

Herran Jeesuksen sanat, jotka koskevat ”Järkäleen” iskemistä maailmankaikkeudesta maapalloon: Se alkaa erittäin kylmän yön aikana. Ukkoset ja maanjäristykset kestävät kaksi päivää ja kaksi yötä. Tämä tulee olemaan todistus siitä, että Jumala on Herra kaikkien ylitse. He, joilla on toivoa ja jotka uskovat sanojani, älköön pelkätkö mitään, koska minä en jätä heitä. Sekä ne, jotka tätä ilmestystä popularisoivat, jotta ihmiskunta tulee järkiinsä. Kaikki, jotka ovat pyhittävän armon tilassa ja Äitini armossa eivät kärsi.

Jotta voisitte valmistautua, annan teille merkit.

Olkaa varovaisia: viimeinen yö tulee olemaan erittäin kylmä, tuuli ulvoo ja jonkun ajan kuluttua ilmestyvät ukkoset. Silloin tulee sulkea ikkunat ja ovet, eikä puhua kenenkään kanssa kodin ulkopuolella. Polvistu ristin edessä, kadu syntejä ja pyydä Neitsyt Marian huolenpitoa. Ja kuka ei totea tätä neuvoa tottele, kuolee silmänräpäyksessä. Hänen sydämensä ei kestä tätä näkymää.
Ilma täyttyy kaasusta ja myrkystä. Se laajenee koko maapalloon.
Nämä jotka kärsivät viattomasti eivät kuole. Heistä tulee marttyyrejä ja he astuvat Jumalan Valtakuntaan.

Kolmas yö tulee olemaan tulta ja maanjäristystä. Seuraavana yönä paistaa jo aurinko.

Maanjäristys aiheuttaa rakennusten sortumisen ja tarpeen jäädä kotiin, jotta ei jäisi raunioiden alle. Ulkona on myrkyllistä ilmaa. On pyydettävä Herran Jeesuksen Äidin Marian, sanoin:

”Pyhä Kuningatar, ihmisistä välittäjä, meidän ainoa pakokeinomme ja toivo, ole armollinen”.


Wanda Stańska-Prószyńska

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz