sobota, 13 lutego 2010

APOKALIPEA WĘGIER język a magyar

3 luty 2010 rok
Dicsértessék a Jézus Krisztus

APOKALIPSA magyar nyelven.

A lakosság megélhetési magyar, hogy a Szûzanya Mária a fatimai jelenések során, elküldte a 3 ment három gyermek, Lady, Fatima, Lucia, és utasította, hogy írja le a tartalmát az "Üzenetek", és a bejelentés az egész világon. Az én üzenetek "az úgynevezett Mária Isten Anyja, az emberiség a világ minden tájáról, hogy visszatérjen istenhit. Ha az emberek nem veszik ezeket "szó" a szíve, és nem tér vissza a hit Isten, az Atya és az Ő Fiának, Jézus Krisztus. arra várnak, hogy "büntetés" kizárólag az "én üzenetek". Ezek a borzalmas, "büntetések", nehéz elképzelni, hogyan kell túlélni a háború, ahol a nukleáris fegyvereket használni fogják. Jeges-tenger, amelynek mélysége eléri a 4 300 méter, a mélytengeri robbanás lesz tolt fel. És a víz van benne, majd dobni a földterületek és a tengerek és óceánok, ami POTOP a földön. A földterület bejutni "kisbolygó-kő". Ez lesz jó, "Boulder" a 2 000 méter, ami lángra lobbantotta a levegő ellenállása piros-sújtotta a víz az Atlanti-óceán közelében a Karib-tengeren, ami elképzelhetetlen pusztulást a sziget és a szárazföld partjai és Dél-Amerika. Senki sem él összeomlása "aszteroidák-sziklát" a víz az Atlanti-óceán közelében, a Kaszpi-tenger, mert a meleg levegő bejutni ezen az oldalon együtt a lehulló sziklát alján az Atlanti-óceán

"a jelölés, amely következik az égen, a megjelölés elején az apokalipszis.

van, "szó" Isten, az Atya küldött márciusában kelt 9, 2008, hogy nekem, Wanda Stańsk-Prószyńska a templomban mise közben Varsóban, az elején az Apokalipszis.

kezdete az Apokalipszis lesz a jele, amely megjelenik az égen.

Mother Lady Mary használ nekem, hogy tájékoztassa arról az emberiséget veszély "Karami", be: Üzenet "Fatima. őket megérinteni az egész világon. Hogyan juthat el az embereket, hogy változtassák meg életüket és visszatért az Istenhez, megbánva a bűneit és rossz tetteket.
Ezek a "büntetések" írják Saint. János a "Biblia" néven az Apokalipszis. Ez a végrendeletét, küldött az Atya Isten az emberiség számára világszerte. Még nem volt ismert, hogy az emberiség tartalmáért Testament bízott Isten, az Atya, a Szent. John Go titkosítva. Az én üzenetek "Fatima által küldött Mária Anyja az Úr Jézus, a tartalma az Isten akarata, az Atya, nem rejtjel. Ezek a szörnyű, "büntetések". Ha a pápák nem akarnak bejelenteni, hogy az egész világon. Elolvasása után az "Üzenetek" elrejteni őket biztonságos.

MARK előtti bemutatása az ég, az elején az Apokalipszis, meg fog jelenni az égen "Fényes CROSS" Uram Jézus. Melyik a figyelmeztetés és a felhívás az emberiség a világ, hogy az imádság és a hit Isten, az Atya és az Ő Fiának, Jézus Krisztus. Látható lesz az egész földet a Szent csütörtök 3 három napig. Jézus nem hozott melyik évben lesz "Fényes CROSS Seregek" Jézus .- Nem lesz nap, sem csillag látható, csak egy csillag Mária Isten Anyja, a szög lyukak lesznek égő földet.

Ha az emberek nem hisznek Isten létezésében, és rosszat tenni annak érdekében, kérjük, az ördög, aki arra bátorította őket, hogy ezt rossz és nem tér vissza a hit Isten, az Atya és az Ő Fiának, Jézus Krisztusnak, imádkozó és segít a rászorulóknak áldozatokat. Ez kihatással lesz "büntetés" hárítani "Üzeneteim" Fatima. által benyújtott Mária, Jézus anyja. Amelynek célja, hogy "falazó", amely nem ismeri el Isten létezését, azt akarja, hogy uralkodott a földön, a gonoszság és "ők" követői az ördög. Ez hamarosan bekövetkezik. Előtt, hogybetartja az Úr Jézus, átadás szeptember 14-én 1976, a Veronica Lucken "szó", figyelmeztető fenyegetést jelent az egyháznak. Idézi: "Ha olvasna a forradalom Rómában, amikor megjelenik a Szentatya elől keresnek menedéket, és egy másik országban, tudja, hogy az idő megérett. De könyörgöm és imádkozom, hogy a jó főpap a római nem hagyja, mert lehetővé tette a férfi, sötét titkok capture trónját. "falazó" a lázadás készül a Vatikánban és más országokban. kikényszeríteni a pápának, hogy elhagyja a Vatikán, féltve életét. Megpróbált Pope John Paul II, hogy a fiatalokat, hogy Isten, a találkozókon a fiatalok a világ minden évben más hely. E tárgyban szerepel a könyvben, Stefan Budzyńskiego PT. "Touching Isten" idézi: Egy beszélgetés számos Mária jelenések. Pope John Paul II kerülő püspök Hnilica, beszédes és a drámai kérdést: "Hány akar egy tisztességes nap megmenteni a világot?

Ez nem egy szónoki kérdést fogalmazott meg a fejét a látható egyház, de mintha utalás arra Isten azon kérését, hogy mentse el a várost, így csökkenthető a folyamatos valós a városban (Gen. 18, 22 - 33). Szerint a szerző elképesztő az a kérdés, Pope John Paul II már tudatosan és szándékosan elhelyezett, és talán összefügg, hogy magán-kinyilatkoztatásokat. Az előírt szankcióknak az én üzenetek "Fatima, nem ijesztő, ha az elöljárók az egyház, pápa, miután elolvasta az" Üzenetek ", nem akarja átadni őket az egész világ, csak fogd vissza a pincébe az utód. Ahogy telik az idő, az emberek nem ismétlődnek, amelyek kezében a Sátán és az ő szokásaikat., hogy jutok el ezeket az embereket, akkor is, ha a sajtó nem akarja áthelyezni a témája a Jelenések könyvében. Ebből az következik, hogy az emberek meghalnak anélkül, hogy tudnánk a kockázatokat, akik számára ő írta a sajtó lenne, ha csak ők maradnak. A több mint 6 milliárd ember maradhat az egész Világ, csak 2 milliárd ember élt. Szűzanya Mária, előre, hogy egyes nemzetek teljesen elpusztul, ha a szentségek és az imádság Szent nem jár az átállás.

The Pope John Paul II után, ijesztő látomás, mi volt lakásában éjjel, látta a filmet, mint a "büntetések", hogy megérintse a Világ .. Azt kérte a fordítást a portugál nyelvű tartalom "Üzenetek" Fatima, az úgynevezett harmadik fatimai titok ". ellenzék által egyes bíborosok, nem tette lehetővé a hirdetést a világnak. A rejtélyes boríték zárták le újra a pincébe a Vatikán. Pope John Paul II, elhatározta, hogy "Third Secret of Fatima Lengyelországban nyomtatásban. Megbízást a katolikus író Budzińskiemu Stefan, megadva neki a fordítás, a portugál nyelvű tartalom "Üzenetek" Fatima, írta Sister Lucy. A harmadik fatimai titok: 1995-ben jelent meg egy könyvben Pt. "Előrejelzések a világban", többek között az előrejelzések Pt. FATIMA 1917. Ugyanez a "Third Secret of Fatima", megjelent a könyv Stephen Budzynski Pt. "Touching Isten" a cikk "Our Lady of Akita, és a III Secret of Fatima".

Kitör a háború, amely felhasználható nukleáris fegyverek. Kína azon szándékát, hogy felgyorsítsa a gazdasági fejlődés az ország, szükségük van új területek gazdag lelőhelyek olaj, gáz és egyéb ásványi anyagok. Ezek a helyek vannak Észak-Ázsiában, tartozik az Orosz Föderáció. Miután ezeken a területeken eléri a kína kibocsátásával háború Oroszországgal. Kína azon szándékát sárga faj a világ. Során a háború, Kína és az Orosz Föderáció, Kína dobja fejeket a fegyverek a növények és kísérleti létesítmények nukleáris fegyverek Oroszországban. Szörnyű robbanás a nukleáris bomba fog okozni elképzelhetetlen megsemmisítését Oroszországban. Szél kerekedett, amikor egy nukleáris robbanás a "Tornádó", majd le és semmisítették meg minden. Radioaktív por által létrehozott nukleáris robbanás szél roznosił vele az egész földet. Kínai csapatok elfoglalták az olyan területeken, Ázsia, majd megsemmisítették és az egész nép mordowało fehér faj. Vereség után az Orosz Föderáció Ázsiában. Kína költ a háború az országok a Perzsa-öbölben, a Kaszpi-tengeri országok a fedélzeten Kőolaj-, Dél-Európa, és dobja a nukleáris rakéták az egész világon.

In Europe, a háború a kérdést Németország: Lengyelország, Cseh Köztársaság, Szlovákia és Oroszország. Német NPD párt jut hatalomra Németországban. NPD párt vágy, hogy hozzon létre egy "Nagy-Németország". NPD párt azt akarja, hogy "Nagy-Németország" beépített területek: lengyel, cseh, Szlovákia, Litvánia, Lettország, Észtország, Dánia, Oroszország választ Königsberg és kapcsolja be Ausztriában. Ez csak a német lakosság, sem más nemzetek. Kancellárja NPD párt után jutott hatalom, kérni fogja a lengyel, cseh és orosz, vissza tartozó földterület előtt Németországban a második világháború. nem kapott visszatérítés azokra a területekre, meghozta a háború: Oroszország, Lengyelország és visszatérése Königsberg, Kaliningrad, Oroszország. A német hadsereg megtámadta Lengyelországot a Nyugat és a Balti-tenger . A német hadsereg elfoglalta a lengyel területeken lenne megölni a lengyel nép. Csak közös Cseh Köztársaság és Szlovákia, Lengyelország, sikeresen taszítja a támadást a német hadsereg Lengyelországba.

Oroszország után az elvesztett háború, az ázsiai támadások Kaliningrad, annak érdekében, hogy megkapja azt a német, aki a háború alatt a Kínával, Oroszországgal megtámadta Németország. Oroszország támadni a német hadsereg a kalinyingrádi Kínában a háború idején az Oroszországgal, megszállták a Németország területén. Ahhoz, hogy bosszút álljon a német lakosság, a német hadsereg a támadás és gyilkosság Kalinyingrád orosz lakosságot. Orosz hadsereg Németországban, tönkre fogja tenni mindent, és megölik a német lakosság. Visszatérve Oroszországba, az orosz hadsereg megperzselt földet hagy maga után, és a városok romjai Németországban.
Földrengések alatt fordulnak elő az Atlanti-óceán és a Jeges-tenger miatt, olyan "Új, nagy föld" az észak. Ott lesz egy robbanás a mélyben a föld. A tenger fenekén, és a sarkvidéki jég lesz a víz, és megszorította fel. Vízjég kell majd viselnie a föld körül a Jeges-óceán és az Atlanti leereszkedni óceán emelése vizet, hogy a rendkívül magas tengerszint feletti magasság, ami "Özönvíz", az északi félgömbön a földön. Az alsó a Jeges-tenger kerül sor: "Új, nagy földet." Vitorlázás víz az Atlanti-és a Norvég-tenger lesz nagy hullám "áradat" forraljuk, és alámerül az alacsonyan fekvő terület határa sajnálatát. Élő lakosság ezeken a területeken kell 30 napon belül az elejétől a védjegy az égen az Apokalipszis, hagyjuk az alacsonyan fekvő területeken, a terület határait, és mozgassa további területeken magas, és ott várják a áramlását nagy hullám "áradat". A vízszint a tengerek és óceánok nagyobb lesz, egy pár méterre, mielőtt a vizet az "áradat" oldódnak fel a tengerek és óceánok. Lesz elárasztva, és elsüllyedt a kikötő és a város épült alföldi területeken a part menti területeken.

Jeges-tenger már megszűnik, és vize rozleją a tengerek és óceánok, ami felveti a vízszint benne, több, mint néhány méterrel ki. Attól függ, ha a grönlandi gleccser alatt a robbanás kell semmisíteni. Az alsó a Jeges-tenger lesz új földet. Hogyan mentse a lakosság lakó az árvízkockázat-terület, ha nem akar visszatérni hit Isten, az Atya és az Ő Fiának, Jézus Krisztusnak, ha megfullad. Hogyan kell menteni ezeket az embereket, ha nincs újság, nem akarom, hogy ez a probléma előtt, és akkor lesz elég idő. Németország és Lengyelország támadás fogja semmisíteni, telefonhívást sem. A legészakibb, növekvő mélyen sokkot, az emberek és az állatok elhagyják az északi területeken, miután a déli, ahol felzárkózni "Özönvíz". Mentés csak a hegyekben.

Földrengések fel mélyen a Földközi-tenger Mora, a nyomás által előidézett szárazföld Afrikából a kontinentális Európa és a robbanás alatt a Jeges-tenger. Kitör vulkánok: Etna és a Vezúv lejárt. Etna robbanás elpusztítja a sziget Szicília ömlött láva és vulkáni hamu szórással. Vezúv vulkán szörnyű megrázkódtatások tönkre egy igen nagy terület Okol magát, többek között Róma és a Vatikán. Mélytengeri földrengés föld alatt, a Földközi-tenger hatalmas hullámokat hoz létre "Tsunami", amely felborít egy hatalmas erő, hogy a szigeteken és a kontinens széle Európa és Afrika, ami rettenetes elpusztítása, a kikötők, a városok és nagyvárosok a tengeri flottát. Földcsuszamlás fordul elő a föld, és annak lehetőségét, hogy a megjelenése a tengerfenék közelében Gibraltár.

Előfordulnak az Alpok, a földrengés mozgalmak és a mozgások a sziklákon. A francia Alpokban, Svájc, Észak-Olaszországban és Ausztriában a tiroli, majd a sérült hidak és utak, megsemmisítése gátak a folyók és víztározók ott. Tapasztalat nyíró hegy lejtőin, a megalakulása hibák és repedések a kövek. Abban az időben, svájc magasak lesznek fagyok és hóviharok, amelyek megakadályozzák, hogy a károk enyhítésére. Alján a folyó Rajna, a németországi Ruhr vannak mélytengeri földrengés. Én kerül sor a mélytányér és kap a szájába a tengervíz és az árvízi REN depresszió, sok város elpusztul.

Kínai katonai törjön be a Földközi-tenger után a támadás az arab országok és a gyilkosság az arab lakosságot. Terni kínai hadsereg Európába, tönkre fogja tenni mindent, és megölik a lakosságot a fehér faj. Kína azon szándékát, hogy uralja a lakosság a sárga faj a világon, amit akarnak pusztítani az embereket a kaukázusi és a kínai lakosság át a területen. Támadás a görög lakosság a szárazföldön és a tengeren. Mészárlás után a görögök kínai hadsereg tudja, ossza részekre. A feladat első része a kínai hadsereg eléri a völgyben a Duna a határ, és megfelel a Franciaország ott a második része a Néphadsereg, a támadást össze Franciaországban, Belgiumban, Spanyolországban és más országokban. A szerzetes adta Pedro Pio Olaszországban. Az első rész a Néphadsereg révén Bulgária, Szerbia, hogy elérjük a főváros Budapest, Magyarország, majd követi a Duna völgyében, amelyet Ausztria és Németország a francia határ mentén módon pusztító mindent és megöli az embereket is találkozott. Hogyan mentse meg minél több ember öltek meg a kínai. A legrosszabb, hogy az általuk kiosztott időszakra 5 hónapos Istentől támogatása és a túlélés Devils. Fel kell sorolni a Biblia Jelenések nevezett. A büntetés, hogy a nép eltért hit Isten, az Atya és az Ő fia, János.
Az internet a Biblia különböző nyelveken adnak Önnek az 1. fejezet, 17., és 18. verset. 20. fejezet, 2., és 3. vers. 9. fejezet, 10. vers. Németország alatt a második világháború támogatása és a túlélés az ördögök augusztus 3-tól 1939 februárjáig 22, 1943-ig 42 hónap fejezetben meghatározott 13, 5, verset. Isten használ embereket, akik nem hisznek Istenben, mint Kína. Enyhítették annak érdekében, hogy eltért az Úr szenvedte el a büntetést.

Szerepelnek a harmadik fatimai titok ", hogy Németországban a Bajor Erdő jött a találkozó, a csapatok a kockázat az első rész a hadsereg a végső harcban fogják használni a nukleáris fegyverekre, hogy megálljon ezen az oldalon mindenki számára az első rész a kínai hadsereg.

A második rész a hadsereg törjön az Adriai-tengeren, megtámadják a lakosság Albánia, a Fekete-hegység, Bosznia-Hercegovina, Horvátország, Szlovénia és Olaszország. Ezeken a területeken a lakosság, hogy mentse az életét, el kell mozdulnia, hogy a hegyvidéki területeken a hazájában miután egy földrengés alatt, a Földközi-tenger. A fosztogatás után a part menti területek, a kínai fog beköltözni Olaszország és jött a lerombolt Róma és a Vatikán, van, hogy további károkat, és megölik az élő embereket ott, és a papok. Ezt követően a második része a kínai hadsereg, megsemmisítve mindent követni fogja a Pó folyó, törölje le a völgybe, hogy a határ Franciaországban. Ahol a kínai csapatok várnak államok fenyegetik a kínai invázió. Van egy harc, nalecą század repülőgép délről és használnak nukleáris fegyvereket. A második rész a népi hadsereg megszűnt.

A földbe bejutni "kisbolygó-kő" (no üstökös), a látást a kozmosz .-: Pedro Pio - vörösen izzó "Boulder" tartoznak az Atlanti-óceán közelében, a Karib-tengeren. Okozó tömeges megsemmisítés során a szigeteken és a kontinens partján, az amerikai kontinensen. Senki nem él a szigeteken és a kontinens partján, az amerikai kontinensen. Forró levegő beáramlása a "kő" a tűz-és megsemmisíti él a területen. Ha az emberek nem hagyják el a területet fenyegető összeomlása "sziklára" veszni. Annak ellenére, hogy az aggodalmak, és felhívja Mária, Isten Anyja, hogy az emberek elhagyták a területet, és költözött be Dél-Amerikában. Összeomlása a "sziklát", akkora, mintegy 2 000 polgármesterek alján az Atlanti-óceán, mély okoznak a földrengések és a nagy hullámok kialakulását "Tsunami", ami beugrik a szigetek partjait, és minden földrészen, földrészek és szigetek, aminek nagy kárt, és a megjelenése vulkanikus szigetek .

"Szó" Úr Jézus,
érintő behatolás az atmoszférába a föld "egy idegen test a világűrben eredményez tömeges megsemmisítés és a halál a földön egyharmada a világ népességének." Ezek az emberek nem hallgat a jeleket, nem veszik őket a szív-és megteszi az utat az erkölcstelenség, hazugság , a bosszú és a kapzsiság. Isten már kiutasították az iskolák, családi házak, irodák, aztán jön a "kényszerítő" igazságos és tartós. Start. Nagyon hideg van éjszaka. Mennydörgés és földrengés, majd az utolsó két nap és két éjszaka. Ez lesz a bizonyítéka, hogy Isten az Ura minden.

C, és ki fog nekem a remény és hiszek a "szó", hadd ne félj semmit, mert nem hagyja, és hogy azok, akik nyilvánosságra ezt a kinyilatkoztatást, hogy az érzékeket az emberiség. Ki lesz a megszentelő kegyelem állapota és az Anyám, ez vagy nem történik semmi. , Hogy ti is készen áll rá, megadja a jeleket. Vigyázz: az utolsó éjszaka (második éjszaka) lesz nagyon hideg, a szél üvöltött, és egy idő után nem lesz villám. Aztán becsukta az ablakokat, ajtókat, nem beszél senkinek az otthonon kívül. Letérdel a "kereszt", żałujcie a bűneikért, és kérje az anyám az ellátásért, és aki nem engedelmeskedik a tanács, hogy a flash meghal. A szíve nem rendelkezik ezzel a véleménnyel.

Levegőben telített gáz-és méreg. Keret az egész földet.

Ki fog szenvedni ártatlanul, nem hal meg, ez lesz a mártír, és adja meg az Isten. A harmadik éjjel ott kell, tűz és földrengés, majd a következő napon a nap süt tovább. Az angyalok leszáll az égből emberi alakban, és hozzák magukkal a békét a földön. Óriási hála a mentett emelkedik az égbe egy imát a hálaadás. Büntetést, amely összeakad az emberiséget, nem hasonlítható össze semmilyen büntetést, hogy az Isten elküldte a világ teremtése. Az emberiség egyharmada fog veszni.

Wanda Stańsk-Prószyńska Street. Stellata 21 m. 22 01-651 Varsó, Lengyelország

Zsolt.
A földrengés okozhat összeomlása az épület és annak szükségességét, hogy elhagyja őt, hogy ne túláradó törmelékkel. Tudva, hogy a külső levegő megmérgezték. Isten Anyja kell kérni segítséget, mondván:

"Queen of Christmas, Mediatrix az emberek, az egyetlen menedék, és reméljük, vagy irgalmas hozzánk”.

Fordítások magyar nyelvre történt a" fordító "az interneten.

www.apocalipsistestamentum.blogspot.com

Third Secret of Fatima kattintva idős álláshely van, lengyel és angol ..

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz