wtorek, 9 lutego 2010

APOKALIPSA SŁOWACJI Język SLOVENSKÁ

Chválil sa Ježiš Kristus.

APOKALIPSA, ktorá sa dotýka obyvateľov žijúcich v SLOVENSKO .

SLOVENSKO informovať ľudí, že na základe prenosu Mária, Ježišova matka, ktorá v "mojich správ" Fatima v roku 1917, Lucia pokyn napísať "Správy" a oznámenia o ich obsahu po celom svete. V mojom Správy "z Márie Matky Ježiša žiada, aby ľudstvo na celom svete k návratu k viere v Boha Otca a Jeho Syna Ježiša Krista / Ľudia by nemali podceňovať obsah obsiahnutý v" moje Správy "Fatima, pretože môžu dotknúť ich" sankcie ", ktoré sú prenášané V "mojej Správy".

"MARK, ktorý sa zobrazí na oblohe, je znamením začiatku apokalypsy"

sú "SLOVAl" Boh Otec, ktorý mi poslala Wanda Stańskiej-Prószyński v kostole počas omše z 09 marca 2008. Varšave.

Vyhlásenie začiatku apokalypsy "MARK", ktorý bude uvedený v nebi, iný dátum nie je začiatok Apokalypsy. Boh sám rozhoduje o počiatku Apokalypsy.

Lady Mary používa ma informovať ľudstvo o hrozbe "Karam", ak v "mojich správ" Fatima, sa môže týkať celého sveta, ak ľudstvo nevráti k viere v Boha. Ako sa dostať ľudí k zmene ich život a vrátila sa k viere v Boha Otca a Jeho Syna Ježiša Krista, pokánie zo svojich hriechov a zlé skutky. Tieto "sankcie" sú napísané sv. John, "Biblia" hovorí Apokalypsa, je Ľudia, poslal Boh Otec pre ľudstvo na celom svete. Nebolo známe, že ľudstvo, obsah prenášaných zákona, Boha Otca, sv. John Go šifrované pomocou gréckej a hebrejskej abecedy pre zmenu. V mojom Správy "zaslaných Fatima, Mária, Matka Ježišova, obsah zákona Boha Otca, nie je šifra. Sú to strašné, "trest". Ak sa pápežovi nechce oznámiť, že sa celý svet, sa práve vrátil po vypočutí obsah jeho bezpečného úkrytu vo Vatikáne za nástupcu.

Pred predložením "SHOP" na oblohe začiatku Zjavenia, uvidíte 'Cross Shining'. Čo je varovanie pre ľudstvo a späť k viere v Boha Otca a Jeho Syna Ježiša Krista. Pravdepodobne 'Shining Cross' bude viditeľná v celej krajine od večera Zelený štvrtok po dobu 3 tri dni. Nie, je uvedený jeden rok až sa ukážu na nebi 'Shining Cross' Pán Ježiš - nebudete vidieť slnko bude svietiť iba jedna hviezda.

Ak ľudia odmietajú veriť v existenciu Boha, a bude robiť zlo, aby uspokojil diabla, ktorý povzbudil ich, aby robili zlé veci. Nevracajte sa k viere v Boha Otca a Jeho Syna Ježiša Krista, hit sankcie stanovené v "moje Správy" Fatima, Máriou Matka Ježiša. , Ktorý sa snaží "muriva", ktorý neuznáva existenciu Boha. Chcú vidieť na zemi bol zlý a "oni nasledovníci diabla." To sa môže čoskoro dôjsť. Predtým, než to, že budeme sledovať Pána Ježiša, okolo Veronica Lücken 14.září 1976, "slová" varovanie pre cirkev. - Cituje: "Keď počujete o revolúcii v Ríme, keď vidíte Svätý otec utekajú a hľadajú útočisko v inej krajine, viete, že" Time "dozrela. Ale prosiť a modliť sa, že vaše dobré veľkňaz Ríma neodišiel, pretože nemá človek temné tajomstvo dobytie trónu: "Murivo" nepokoje vo Vatikáne sa pripravuje na vyššej pápeža opustiť Vatikán, ktorý sa zo strachu o svoj život. (Toto proroctvo sa môže týkať súčasný pápež).

Snažil sa Pope John Paul II, aby mladých ľudí k Bohu, stretnutie s mladými ľuďmi z celého sveta sa každý rok na inom mieste. Na túto tému je uvedený v knihe Stefan Budzyńskiego Pt. "Dotkol Boh" .- citujem: V jednom rozhovore na niekoľko zjavení Marian, pápež John Paul II, biskup Hnilica nastaviť ako výrečný a dramatický otázku: "Koľko chceš reálnej deň zachrániť svet?" To nie je rečnícka otázka formulovaná hlavou viditeľnej cirkvi, ktorá však zrejme narážka na droczenia Pán Boh Abraháma, ktorý sa stále znižuje počet spravodlivý, aby ich prerokovaním mesto bolo ušetrené (Gn 18,22-33). Podľa autora je úžasné otázka Pope John Paul II bol vedome a úmyselne umiestnené, a možno súvisí s jeho súkromného zjavenia.

Sankcie stanovené v "moje Správy" Fatima je desivá, ak hodnostári cirkvi, pápeži po prečítaní "Správy" len "tretie tajomstvo Fatimy", nechcel odovzdať ich do celého sveta, ale späť v trezore zatvorené vo Vatikáne nástupcu. A vzhľadom na počiatočné čas Apokalypsy sa zmenšuje. Ľudia sa nebudú opakovať, sú v rukách diabla. Ako sa dostať k týmto ľuďom, ak tlače nechce presunúť tému Zjavenia. Pope John Paul II, po 'Vision' s noci mal vo svojom byte, požiadal o preklad portugalského jazyka obsah "Správy" Fatima - "Tretie tajomstvo Fatimy", ktorý dal Márie Matky Božej s. Lucia, písať a oznámenia Obsah celého sveta. Pope John Paul II, jedno vyhotovenie prekladov z portugalského "Tretie tajomstvo Fatimy", s. Lucia, dal kardinál Ratzinger, prefekt Kongregácie pre náuku viery má byť oznámené do televízneho sveta. Vzhľadom k odporu niektorých kardinálov, mohol pápež nie je problém vytlačiť v Taliansku, "tretie tajomstvo Fatimy" dostal druhú kópiu poľský spisovateľ Stefan Budzynski pápeža katolíckej, rozvíjať a vydávanie tlačených v Poľsku.s

Text "Tretie tajomstvo Fatimy", bol prepustený v tlači v Poľsku, v knihe Pt. "Predpovede pre svet", vrátane predpovedí Pt. FATIMA 1917, v roku 1995. Existovalo niekoľko napísal Sr Lucia "Správy" len "tretie tajomstvo Fatimy." Vy ste to všetko nájdete na internete v mojom

www.apocalipsistestamentum.blogspot.com Blooggu. Všetky cca 20 strán

pripomienok. V Poľštine a angličtine, kliknite prosím ísť na ďalšiu apokalipsa. Slovensko bude umiestnená aj na internete.

Čo sú odovzdávané vo Fatime v roku 1917?

Vojna vypukne v Ázii a Európe, ktoré budú použité pre zbrane jądrowa.Chiny usilovať o urýchlenie hospodárskeho rozvoja krajiny, ktoré potrebujú nové oblasti, bohaté vrstvy ropy, plynu a ďalších nerastov. Tieto lokality sú v severnej Ázii a patrí do Ruskej federácie. Akonáhle dosiahne týchto oblastiach Číny, ktorá vojnu Ruskej federácie. Vojna bude použitia jadrových zbraní, hádzať bomby na elektrárne jadrové zbrane a letovísk experimentálne atómové zbrane v Rusku. Jadrové výbuchy spôsobiť nepredstaviteľné ničenia v Rusku, teror, a problémy s dodávkami zbraní. Čínskych vojakov ponáhľať na zadnej časti jednotky Ruskej federácie veľký pristátie, o zamedzení dodávok ruskej armády. Zároveň sa pomocou teroru proti bielej populácie, ktorí tam žijú. Čína sa po porážke Ruskej federácie v Ázii, trávia vojnu v Perzskom zálive arabských krajín a krajín Kaspického mora, južnej Európy a hádzať jadrové rakety po celom svete.

V Európe, vojna vydanie do Nemecka, Poľsko, Česká republika, Slovensko a Rusko. Nemeckej strany NPD, sa dostane k moci v Nemecku. NPD strana túžbu vytvoriť "Veľké Nemecko". Kancelár strany NPD, po svojom nástupe k moci získať späť pozemky, ktoré patria do Nemecka pred druhou svetovou vojnou na poľskom Česká republika a Rusko. Neprijatú nich bude vojna s Ruskom, Poľskom a bývalým Königsberg - Kaliningrad. V Drážďanoch, bude nemecká armáda inváziu poľských hraníc do Sudet, ničiť a zabíjať všetko, čo poľského obyvateľstva, postupujte v smere Walbrzych a Wroclaw. V Berlíne nemecká armáda inváziu poľských hraníc sledovať v smere Poznaň a Lodž, ničiť poľské mesto na ceste a zabíjať ľudí, takže nemecké obyvateľstvo. Bude napadnutý z mora Szczecin, Swinoujscie, prístavy a prímorské letovisko.

Po porážke poľskej, Nemci strávia vojny Česi a Slovensko. Vytvorenie "Veľkého Nemecka", strana NPD, sú potrebné len oblasti, poľské, slovenské a české, bez slovanského obyvateľstva. Obyvateľov Slowinski byť zavraždený, ak nechcete opustiť svoju krajinu.
Nemecká armáda zaútočila na mori v Kaliningrade, bývalý nemecký Königsberg, počas vojny v Číne s Ruskou federáciou. Pre Rusko je to nôž do chrbta.

Poľská vláda nepovažuje toto proroctvo Panny Márie a tvrdia, že sme v Európskej únii a Nemecko, Poľsko, tam je žiadne nebezpečenstvo.

Je uvedený v "tretie tajomstvo Fatimy, v otázke vojny v Poľsku, Česká republika a Slovensko. Citujem:" Čo si Nemecko, bude sa o samovraždu. Budú spoliehať na poľskej okupácie. Poľsko, Česká republika a Slovensko, s vedomím, že v prípade nemeckého víťazstva sa čaká, je zničenie, vytvoriť spoločnú obranu proti Nemcom. Iba spoločne Poľsko, Slovensko a Česká republika porážka nemeckej armády. V tejto ceste, k záchrane životov slovanské obyvateľs

Rusko po prehranej vojne v Ázii, zostane len v Európe, ťažko poškodený. Ruská armáda útok v Kaliningrade, ktorý vyhral Nemecku, po porážke Nemcov a vymáhanie Kaliningrad, ruská armáda vtrhla na územie Nemecka, aby sa o tejto krajine celý svoj hnev, ranu na chrbte, porážky na východe, prízrak zabitia. Ruskej armády v Nemecku, zničí všetko, zabiť nemeckého obyvateľstva. Je uvedený v "tretie tajomstvo Fatimy", že ruská armáda vpád do Belgicka a Francúzska, aby dosiahli Atlantického oceánu. Ruská armáda by sa pohybovať proti francúzske a nemecké jednotky, ktoré nútia ruskej armády na návrat na Ukrajinu.
Ruskej armády bude nútený vrátiť sa do Ruska, Ukrajiny, odchádzajúci za spálenej krajiny a popol z nemeckých miest. Na spiatočnej ceste cez Česká republika, Slovensko a Ukrajina, ruská armáda zničí české hlavné mesto Praha a Bratislava, Slovensko, a mesto na Ukrajine. Na severnej oblasti Nemecka dostať sa do morských vôd pred povodňami. Pod morskou vodou bude low-ležiace v oblasti nemeckých prístavov. Majú byť zahrnuté do "tretie tajomstvo Fatimy". Vláda Slovenské a České mestách vedel o zničenie tým, že sa vrátil z Nemecka, ruskej armáde. Spoločne s poľskými by nemali pripustiť, k prekročeniu hranice, Česká republika a Slovensko, ruská armáda. Ako môžem zabrániť tomu, aby sa vyhla územie Ruskej Armády Česká republika a Slovensko.

Na samom severe morským dnom Severného ľadového oceánu, zemetrasení dochádza v dôsledku vzniku z hlbín mora "nový poriadok", bude zemetrasenie byť zvýšená čoraz rýchlejšie, až dôjde k výbuchu v hlbinách krajiny. Ľadu, vody a morského dna, budú vytlačení z hlbokej vody hore výbuchu. Morského dna bude "Nová vysoká krajine." Voda z ľadu padajú na low-ležiace plochy pôdy, záplavy a potopenie a bude sa vlievajú do morí a oceánov, zvýšenie hladiny vody v nich veľmi vysokej nadmorskej výške. Prílivu morská voda plachtenie Atlantiku a Pacifiku
"Potopa". Sea-voda plachtenie veľmi vysoká vlna by sa potápať low-ležiace pozemky hranice, vrátane prístavov a vstavané-up oblastiach. Populácie žila v nížine pobrežné oblasti by malo byť vymazané, ktoré sa sťahujú do vyšších a ďalej od brehu mora, tam počkať na priechod vysoké vlny povodeň. Hladina vody v moriach a oceánoch bude vyššia, ako je aktuálne ísť, pár metrov ..

Krátko po výbuchu pod Severným ľadovým oceánom, je zemetrasenie hlboko pod Stredozemného mora, spôsobené tlakom z pevninskej Afriky do kontinentálnej Európy. Deep-mora zemetrasenie vyvoláva veľké vlny "cunami", ktorý bubnové s obrovskú silu ostrovmi a okraje kontinentov Afriky a Európy, ničí všetko čo mu stálo v ceste. Vybuchnúť sopky. Etna, láva povodne ostrove Sicília a nevyžiadanou poštou sopečného popola. Vyhasnutá sopka Vezuv, zničí veľa obrovských otrasov v oblasti okolo Ríma a Vatikánu. Vo francúzskych Alpách, vo Švajčiarsku, v severnom Taliansku a Tirolsko sú zemetrasenia, ktoré zničia priehrady a hrádze vodných nádrží. Sadanie dochádza svahy a poklesy pôdy v niektorých miestach, je citovaný v "tretie tajomstvo Fatimy", ktoré budú silné mrazy a naviaty sneh, neumožňujú ľuďom pomáhať. Zemetrasenie hlboko pod riekou Rýn v Nemecku, spôsobí kolaps krajiny, veľa miest zničené.

Je uvedený v "tretie tajomstvo Fatimy", budú ľudia, ktorí odišli z veriť v Boha Otca a Jeho Syna Ježiša Krista a nechcú vrátiť k Bohu, bude zničená počas vojny čínskej armády. Čína, národa nie je veriaci v Boha, má za úlohu počas vojny, zničiť tých, ktorí uverili v Boha, a to zle. "Kara", ktorá sa dotýka južnej Európe, tento vpád do armády Stredomoria. Úlohou čínska armáda zničí všetko a vraždiť bielej populácie.

Čínskej armády po masakri obyvateľstva v arabskom vpáde do Stredozemného mora. Rozdelená do dvoch častí. Jedna časť ľudovej armády napadli Grécko a ostrovy v Egejskom mori, potom cez Bulharsko, Srbsko a Maďarsko na dosah Dunaja, na ceste, ničí všetko a zabíjanie ľudí, Bulharska, Srbska a maďarskej Budapešti a do údolia Dunaja nasleduje Slovensko, Rakúsko, Nemecko, Francúzsko a Belgicko. Po ceste, ničí všetko, s jedlom a vraždiť ľudí narazili, bude nasledovať stretnutie vo Francúzsku, s druhou časťou ľudovej armády. "Tretie tajomstvo Fatimy", sa uvádza, že čínska armáda nezaútočí Viedni. Myslím, že čínska armáda na Slovensko, bude hľadať pre potraviny a krmivá armáda môže byť silne poškodený v Bratislave.

V Bavorském lese v Nemecku proti čínskej armády, vojenská členského štátu, armády, hrozí invázia do Francúzska, Belgicka, Španielska a ďalších krajín. Nemožnosti obrany krajiny v nebezpečenstvo. Nadlecą letka lietadiel z juhu, bude hádzať jadrových striel. Prvá časť armády ľudovej prestala existovať. Úvod do Bavorského lesa, bude obyvateľstvo poprel.

Druhá časť armády útoky v Jadranskom mori, Chorvátska, Slovinska a Talianska, ničí všetko a zabíjanie obyvateľov belochov.Čínskej armády vniknutiu do sopečný výbuch zničil Rím a Vatikán, opaľovať sa k ďalšiemu ničenia a vraždenia ľudí a zabiť kňaza v Ríme vo Vatikáne. Po zničení a vraždy v Ríme a Vatikáne, čínska armáda bude nasledovať rieke PO, dodržiavať doline splniť prvú časť ľudovej armády vo Francúzsku. Na čínskej armády proti Álp neďaleko horskej jednotky Mont Blanc štát u rizikových krajín, opäť nadlecą eskadra lietadiel a armáda Číny pominie. , Pre ktoré predtým nepoužil jadrové zbrane, tak ničenia a smrť ľudí, toľko pôdy bola vyhladená. To muselo stať?

Do krajiny dostať do veľkých "asteroidu-kameň" vesmíru a červená-vyhrievaný odporom vzduchu udrie vody Atlantického oceánu pri Karibskom mori. spôsobujú obrovské škody na ostrovy a Americas zrútenie také veľké "balvan" na dne Atlantického oceánu, na vytváranie hlbokých zemetrasenia a obrovské vlny "cunami", ktoré pád na ostrovy a krajín Južnej Ameriky, Afriky, Európy, Austrálie, Ázie, Antarktídy a nová krajina "na severný pól, čo spôsobuje masívne deštrukciu, rozpad sopečných ostrovov, časť pôdy, sopečná činnosť a zemetrasenia v horských oblastiach. Nepredstaviteľné, ničenia a smrti na Zemi, a to nielen ľudia, ale aj ostatných tvorov. Pán Boh za skvelé 'pokutu' za dumpingové na zemi tie neposlušné anjelov, bude viac ako 4 miliardy ľudí zahynie, ale že ľudí do omylu a všetko je zničené, rovnako ruiny.

"Words" Ježiš sa vzťahujú k vniknutiu "balvany" priestoru v oblasti pôdy a vody zasiahla Atlantický oceán, pri Karibskom mori. "Tieto známky budú ľudia pozor a sledovať cestu nemravnosti, lži, pomsty a chtivosť. Boh bol vylúčený zo školy, rodinné domy, kancelárie, a potom príde správne a nezvratné trest. Spustí vo veľmi chladné noci. Hrom a zemetrasení bude trvať dva dni a dve noci. To bude dôkaz, že Boh je Pánom nad všetkým. Tí, ktorí budú mať nádej vo mne, a že moje "slová", či strach nič, pretože nemám dovolenku, a tí, ktorí propagovať túto zjavenia zmyslami ľudstva. Kto bude stav posvěcující milosti a My Mother, to ani nič sa nestane.

Aby ste boli pripravení na to, dať vám znamenie. Buďte opatrní: posledná noc bude veľmi chladno, vietor burácal, a po určitej dobe dôjde hrom. Potom zavrel dvere a okná, nehovoria s nikým mimo domova. Kľačať pod krížom, żałujcie za svoje hriechy a požiada matku o väzbe. A kto nepočúva yej rady, v okamihu umierajú. Jeho srdce nevydrží tento názor. Air bude zaplnených s plynom a jedom. Obklopujú celej krajine. Kto bude trpieť nevinne, nezomrie, bude mučeníkom, a vojsť do kráľovstva Božieho. Na tretiu noc bude oheň a zemetrasenie, a druhý deň nebude mať žiadny slnečný svit
Anjeli zostúpi z neba v ľudskej podobe, a prinesie mier na zemi, zachránil nesmiernu vďačnosť stúpať k nebu v modlitbe chvály. Trest, ktorý by mal prísť na ľudstvo, nemusia byť porovnateľné s akýmkoľvek trestom, že Boh poslal stvorenia sveta. Jedna tretina ľudstva zahynie. Wanda Stańsk-Prószyńska. st. Stellata 21 m. 22, 01 až 651 Varšava, Poľsko. Ps. Deep krajiny zemetrasenia môže spôsobiť kolaps budovy a potrebu odísť z domu, nesmie byť pochované pod troskami. Na vonkajší vzduch je otrávený. By sa mal pýtať Mária, Matka Pána Ježiša o pomoc. "Queen of Christmas, prostredníctvom ľudí, naše útočisko a len dúfam, alebo milosrdný k nám." www.apocalipsistestamentum.blogspot.com Internet je tretie tajomstvo Fatimy, v poľštine a angličtine cca 20 strán. Možno nahliadnuť. Ospravedlňte preklade Apokalypsy v slovenskom jazyku bola vykonaná prostredníctvom tlmočníka na internete.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz