wtorek, 23 lutego 2010

APOKALIPSA Królestwa BELGII język niderlandzki

Geprezen zij Jezus Christus.

APOKALIPSA, dat raakt de mensen van het Koninkrijk België.


Informeer mensen van het Koninkrijk België, op basis van de media dat de moeder van Jezus, Maria, die in de "Boodschap" Fatima in 1917, geregisseerd aankondiging Lucy's van de "Berichten", de hele wereld. In het "Message" de Moeder van Jezus, Maria, roept de mensheid over de hele wereld, om terug te keren tot God, dat mensen niet de inhoud opgenomen in het "Bericht" Fatima niet verachten, omdat zij hen kan aanraken "Sancties", die worden gegeven in het "Bericht".

"Het keurmerk, dat wordt weergegeven in de hemel, is een teken van het begin van de Apocalyps".

Dit zijn de "Woord" van God de Vader Mij gezonden Wanda Stańskiej-Prószyński in de kerk tijdens de mis van 09 maart 2008 in Warschau.

Verkondig het begin van de Apocalyps "Mark", die zal worden weergegeven in de lucht, een andere datum is niet het begin van de Apocalyps. God alleen bepaalt het begin van de Apocalyps.

Aan het begin van de Apocalyps oorlog uitbarsten, die zal worden gebruikt in kernwapens. China's wens voor een snellere economische groei, zijn zij noodzakelijkerwijs nieuwe gebieden die rijk zijn aan deposito's van olie, gas en andere mineralen. Dergelijke sites zijn in het Noord-Azië, behoren tot de Russische Federatie. Zodra deze gebieden zal bereiken China door de uitgifte van de oorlog aan Rusland. Wens van China te domineren de bevolking van gele ras van de wereld. Na de nederlaag van Rusland in Azië zal China besteden de oorlog: de Perzische Golf Arabische landen, de landen van de Kaspische Zee, Zuid-Europa
Nucleaire raketten en gooi de hele wereld.

In Europa, de oorlog af te geven aan Duitsland: Polen, Tsjechië, Slowakije en Rusland. Duitse partij NPD, wiens hoofd is de heer Udo Vogt, komt aan de macht in Duitsland, een poging van de NDP-partij, is het creëren van een "Groot-Duitsland". Kanselier van de NPD-partij, aan de macht komen, herstellen het terrein dat toebehoort aan Duitsland voor de Tweede Wereldoorlog, de Poolse, Tsjechische en Rusland. Niet ontvangen een teruggave van deze gebieden, geeft de oorlog: Rusland, Polen en de voormalige Königsberg en Kaliningrad in China tijdens de oorlog met Rusland. Een aanval van de Duitse troepen uit Dresden in het Sudetenland. Duitse troepen in gebieden gevangen in Polen, alles zal vernietigen en doden de Poolse bevolking in deze gebieden. Van Berlijn naar de Poolse grens te krijgen in het Duitse leger, na de Poznan in de richting van Warschau. Van de Noord-Duitse troepen vallen Szczecin, Swinoujscie, Kolobrzeg, Gdańsk en Russische Kaliningrad.

Op het noorden van de Arctische Oceaan zeebodem aardbevingen voordoen, die zal worden uitgebreid om aan de steeds sneller, totdat er een explosie plaatsvindt in de diepten van de aarde. Water uit ijs en de zeebodem zal worden diepzee explosie wydźwignięte up. De bodem van de Noordelijke IJszee, zal worden 'Nieuwe hoge land. " Water ijs zal vallen in het noorden, het land gebied van overstromingen en zinken hen en de zeeën en oceanen. Verhoging van het niveau van het water in hen naar grote hoogte. Zeer hoge vloed het water in de Atlantische Oceaan "Zondvloed", zeilen, zal worden overstroomd en dompel laaggelegen gebieden van het vasteland kust van het eiland in Noorwegen en de Noorse Zee. Om de Noordzee vloed het water instroom van de Noorse Zee. "Zondvloed" vielen de lage gebieden van het koninkrijk van Nederland, overstromingen en zinken de laagste gebieden. Hoogwater zeewater inval in de lage gebieden van het noordelijke koninkrijk België, overstromingen en zinken laaggelegen gebieden. Straat van Dover met miejszą capaciteit van het zeewater, zal leiden tot de ophoping van water inval en westerse randen van het land van het koninkrijk België en Frankrijk. Noordelijke gebieden van het koninkrijk van Groot-Brittannië en het eiland zal worden onder water. Na de passage van de hoge golf "Zondvloed", zijn het waterpeil in overstroomde gebieden verminderd. Bevolking wonende in de buurt van de zee, om niet te verdrinken, moet de woning verlaten en naar hoger gelegen gebieden veilig binnen 30 dagen na het "teken", een indicatie van de Apocalyps.
Dit geldt vooral voor mensen die geloven in God de Vader en zijn Zoon Jezus Christus, zo duidelijk liet de lage gebieden van de grens als de golf potopowa nog kan worden hoog (tot 100 meter).

Het waterpeil in de zeeën en oceanen hoger zal zijn door meerdere meters. Havens en steden in de laaggelegen kustgebieden kunnen worden overstroomd, overspoeld met zeewater.

In de Middellandse Zee, diepe aardbevingen zich voordoen, als gevolg van druk van de landen van Afrika naar Europa. Monstrous golven van aanval
kust landoppervlak van Afrika, Europa en de mediterrane eilanden, vernietiging van de haven en de stad gebouwd op de grond grens. Uitbarsten vulkanen: de Etna en Vesuvius. Verschrikkelijk verschrikkelijke uitbarsting van de Vesuvius, de vulkaan zal vernietigen de omliggende gebieden, met inbegrip van Rome en het Vaticaan. Etna vulkaan explosie vernietigt hun eiland Sicilië, stromende lava en vulkanische as spuiten.
Er zijn aardbevingen en shear berghellingen in de Franse Alpen, in Zwitserland, in de gebieden van Noord-Italië en Tirol. Plaatsvinden op het moment van de aardbeving diep onder de rivier de Rijn. Dit zal de ineenstorting van het terrein zal worden vernietigd en veel steden in het Ruhrgebied, in Westfalen.
De aardbeving is in de buurt van de oostelijke grens van het koninkrijk België.

In de grond te krijgen in de kosmos 'asteroïde-steen ", de weerstand van de rood-verwarmde lucht, raakte de wateren van de Atlantische Oceaan in de buurt van de Caribische Zee. Causing massale vernietiging in Amerika en de eilanden van de Caribische Zee. De ineenstorting van steen op de bodem van de Atlantische Oceaan zal leiden tot diepe aardbevingen en het creëren van hoge golven "Tsunami". dat tuimelen van de monsterlijke kracht op de randen van de continenten en eilanden: de drie-Amerika, Afrika, Europa, Azië, Australië en de eilanden in de oceanen, waardoor ze instorten.

"Woorden" Jezus van inbraak "Asteroids-steen" vanuit de ruimte op het gebied van grond. "Begint in een zeer koude nacht. Donder en aardbeving duurt twee dagen en twee nachten. Dit is het bewijs dat God is Heer over alles. Degenen die hebben in mij hoop en geloof mijn woorden, laat hem niet bang zijn van iets, omdat ik niet verlaten, en degenen die deze openbaring te verspreiden om de zintuigen van de mens. Wie wordt de staat van genade en heiliging in Mijn Moeder, dit of niets zal gebeuren.

Wees voorzichtig: de laatste nacht erg koud zijn, de wind brulde, en na enige tijd zal er donder. Toen sloot de ramen en deuren, niet praten met iemand buiten het huis. Kniel onder het kruis, żałujcie voor hun zonden en vraag mijn moeder voor de bewaring. En wie niet gehoorzaamt deze Raad, in een flits sterven. Zijn hart zou niet in het bezit dit standpunt.

Air zal worden verzadigd met gas en gif. Envelop de hele aarde.
Op de derde nacht er is brand en aardbeving, en de volgende dag, zal de zon langer. De engelen uit de hemel neerdalen in menselijke vorm te brengen en met hen vrede op aarde. Immense dankbaarheid aan de opgeslagen opstijgen naar de hemel in een gebed van dankzegging. Bestraffing, die moet komen op de mensheid, niet vergelijkbaar zijn met eventuele straf die God zond de schepping van de wereld.
Een derde van de mensheid zal vergaan. "

Wanda Stańska-Prószyńska

st. Stellata 21 m. 22, 01-651 Warschau, Polen, Polen
Warschau,. 15 februari 2009
Ps.
Deep-sea aardbeving, kan leiden tot de ineenstorting van de woningbouw en de noodzaak om naar huis te verlaten, niet te worden begraven puin, moet het huis verlaten, en buiten lucht is vergiftigd.
Moet vragen Maria, de Moeder van Jezus voor redding:

"Koningin van Kerstmis, Middelares van mensen, de enige toevlucht en onze hoop en onze barmhartig."

www.apocalipsistestamentum.blogspot.com

Excuseer me, zijn vertaald in het Nederlands, via een tolk op het internet

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz