wtorek, 9 lutego 2010

APOKALIPSA ESTONII język Eesti

2 luty 200 rok.

Au olla Jeesus Kristus

APOKALIPSA, mis puudutab EESTI rahvas.

Maarja Jeesuse ema oli oma apparitions in Fatima, 3 last, saatis "Lady of Fatima, maailmas, kus inimene on kutsutud tagasi usus Jumala Isa ja Tema Poja Jeesuse Kristusega. Kui te ei võta tema süda ja kes ei saanud helistada usus Jumalasse ja jätkuvalt halba teha, võtta oma "karistada", nii kohutav, et on raske ette kujutada, kuidas ellu jääda. Kas kasutatakse sõda, tuumarelv, Põhja-Jäämeri kaob ja vesi, mis asub mere ujutab kogu maa. Asteroid on väga suur kivirahn kuni 2 000 meetri sissetungi maa, mille tulemuseks on massiline hävitamine kogu maa. Kui inimesed ei naase usus Jumala Isa ja tema Poja Jeesuse Kristusega. Et selline karistus on kõik võtta kogu maa. See ei ole halvad, kuid valik inimkonna świata.To juhtus Haiti, et muld otsib kokkuvarisemise järel asteroide, Giant Boulder vette Atlandi ookeani lähedal Kariibi meres. Keegi ei ole elus, magas kõik kuuma õhu ja suured lained "Tsunami" pesta kõik merel.

"Märk, mis näitab taevalaotuses on märk alguses Apocalypse".

Need on "sõna" Jumal Isa, kes saatis mulle Stańskiej-Prószyński Wanda, of 09 March 2008. Ma olin kirikus ja ajal Mass kuulsin. edastas mulle, "sõna" Jumal Isa, alguses Apocalypse.

Algus Ilmutuse kuulutavad ise Jumal, SIGN, mis näitab taevalaotuses.

Alguse kuupäev Ilmutuse ei ole, on kahe kuupäeva (lõpuks kahekümnenda sajandi teisel päeval, 13. märts 2008). Sest inimesed üle kogu maailma, ei ole edasi "Sõnumid" Fatima, paavst. Minu Sõnumid ", need on edastatud kohutava" karistus "puudutada kogu maailmas. Kui inimkond ei naase usus Jumala Isa ja Tema Poja Jeesuse Kristusega. Mary ema Issand Jeesus kasutab mind teavitada inimkonna kohta oht "Karami" sätestatud "minu kirjad" Fatima, mis võivad mõjutada kogu maailma. Need karistused on registreeritud St John on "Piibel" nimega Apocalypse. Ilmutuse on Testamendi saatis Jumal Isa on inimkonna jaoks kogu maailmas. Tal ei olnud varem teada, et inimkonna sisu Testamendi usaldanud Jumal Isa, Püha. John salvestus "sõna" Jumal Isa on Piiblis, je krüpteeritud. Kirikus peatükid Piibli sageli kommenteeritud ajal evangeeliumi, kuid neid ei tõlgita. Kes teab, šifreeritud juutide, lihtne dešifreerida värsid Piiblit. kasutatakse kreeka tähestiku ja heebrea, ja väärtust muuta oma kirjas. Viesteissäni "Fatima, saadetakse Maarja Jeesuse ema sisu Testamendi Jumal Isa ei salakiri. Kas üle kohutava "karistus". Kui inimesed üle kogu maailma ei pöördu tagasi usus Jumala Isa ja Tema Poja Jeesuse Kristuse, mõjutab see neid "karistus". Inimkonna Maal on nõrk, kergesti kuszeniom kurat halba teha. Saatan tahab reeglina maa, kogu maailm ei kuuluvate inimeste "Vabamüürlus", kes ei usu Jumalasse. Popot ei taha teatada sisu "Sõnumid" Fatima, nn kolmas saladus Fatima, kogu maailm, võttes arvesse varjata oma sisu tagasi ohutud Vatikan. Pope John Paul II, pärast hirmuäratav visioon, mida on puudutanud Maailm. Ta palus tõlget portugali keeles "Sõnumid" Fatima, kirjutas Õde Lucia, inglise keeles kuulutab ta kogu maailmale. Osa Cardinals võeti vastu terve maailm teated, kirjalikud sisu "Sõnumid" Fatima, nn kolmanda saladus Fatima ". Kuna tegemist on mõeldamatu "Kar", mis on puudutanud kogu inimkonda. Kui sa ei naase usus Jumala Isa ja Tema Poja Jeesuse Kristusega. Nii lühikese aja tulemus on mõeldamatu, et paljude inimeste usu Jumalasse. Kommunism nii palju aastaid enne hävitada usk Jumalasse. Preestreid mõrvati. Missiooni töö Aafrikas, Aasias, Lõuna-Ameerikas. Kuidas saada neid inimesi veenda neid uskuda Jumala olemasolu. Kui "Müüritööd" isegi tahab vallutada Vatikani ja paavsti trooni jänes. Pope John Paul II, vaid Poola on trükitud "Kolmas saladus Fatima", 1995 Fr. "Fatima 1917. Vaatamata tõlget portugali keeles "Kolmas saladus Fatima" by Pope John Paul II ja avaldamine trükitakse Poolas. Ratzinger, kardinal Josep lukustatud võlvkelder on Vatikan. Koopiad "Kolmas saladus Fatima Võite. Koopiad "Kolmas saladus Fatima" saab lugeda online-inglise ja poola. või saata oma e-posti ning täpsustab, millist keelt saata umbes 20 lehekülge tervikuna. www.apocalipsistestamentum.blogspot.com minu post wanda.stanska@gmail.com Fatima 1917, on kolmas saladus Fatima Our Lady ja muude sellega seotud karistusi.

VEnne näitab tähis taevas, alguses Apocalypse, ilmub taevasse "Shining CROSS" Issand Jeesus, saab ta hoiatuse ning kõne ülemineku inimkonna uskuma Jumala Isa ja Tema Poja Jeesuse Kristusega. "Shining Risti Hosts" näidatakse õhtul Püha neljapäeval (1. aprill) 3 kolm päeva. Ei anta, kus aastas. Ei kajastu ajal päikest ega tähti, kuid küünte augud on valgustatud poolt maakera, star Maarja Jumala Ema.

Kui inimesed ei usu Jumala olemasolu Isaga ja tema Poja Jeesuse Kristuse, ja jätkab halba teha, et palun kurat, kes julgustab paha inimkonnale. See eesmärk on "Müüritööd", kes ei tunnista Jumala olemasolu. Tahab ta kohapeal oli paha ja "nemad" järgijate kurat. Seda võib peagi tekkida. Enne seda meenutab Issanda Jeesuse, mis kulgeb 14. septembril 1976, mille Veronica Lucken "sõnad" oht hoiatab Kirik .- tsiteerib: "Kui te kuulete revolutsioon Rooma, kui näete Püha Isa põgenevad ja otsivad varjupaika teises riigis, tead, et aeg oli küps. Aga kerjama ja palvetan, et teie hea ülempreester Rooma ei jätnud, kuna ta võimaldas mees tumedate saladuste domineerivad tema troonile. "Müüritööd" rahutusi Vatikan valmistub jõud paavst lahkuda Vatikan, kartes oma elu eest.

Sõda purskama Aasias ja Euroopas, mida kasutatakse relvade jądrowa.Chiny püüdma kiirendada majanduslikku arengusse oma riik, mida nad vajavad uusi valdkondi rohkesti hoiuste õli-, gaasi-ja muid mineraale. Need saidid on Põhja-Aasias ja kuulub Venemaa Föderatsiooni. Op nendel saitidel jõuab Hiina vastu sõda ning Venemaa Föderatsiooni, mida nad kasutavad tuumarelvi. Hiina soovi domineerida elanikkonnast kollane rass maailma.Selleks, et kiirelt lüüa Vene Föderatsiooni Aasias. Hiina visata nukes on käsi taimede ja katserajatistel tuumarelvade Venemaal. Puhang tuumapommid põhjustada massilise hävitamise Venemaal ja hukkus tuhandeid inimesi. Ajal plahvatuslikult tuumapommid tuule loodud "Tromb", mis kidnaps tohutu võimu ja hävitab kõik oma teel, levib radioaktiivset tolmu üle kogu maa. Pärast lüüasaamist Vene Föderatsiooni Aasia, Hiina kuulutada sõda Pärsia lahe Araabia riikide, riikide Kaspia mere, Lõuna-Euroopas ja viska tuuma raketid maailmas.

Aastal Euroopas sõja küsimuses Saksamaa: Poola, Tšehhi, Slovakkia ja Venemaa. Saksamaa, pool tuleb võimule NP NPD pool D. eesmärk on luua "Suur-Saksamaa." Luua "Suur-Saksamaa", peate sama ala ilma slaavi ja muud populatsioonid: Poola, Tšehhi, Slovakkia, Leedu, Läti, Eesti, Taani, Venemaa taganemine endine Königsberg - Kaliningrad ja kaasamine Austria Saksamaale ja meil on suurem Saksamaa. Õiguskantsleri Saksamaa NPD pool pärast võimule, nõudis: Poola, Tšehhi ja Venemaa territooriumid kuuluvad Saksamaal enne Teist maailmasõda. Saksamaa ei saanud nendes piirkondades, kulub sõda Poola ja Venemaa. Saksa armee ründas ala Lääne-ja Põhja-Poola, hävitades kõik ja surma Poola elavad inimesed nendes valdkondades. On toodud "Third Secret of Fatima" teemal, Saksamaa rünnaku Poolale. "Mida Saksamaal, on enesetapp. Nad ootavad hõivata Poola. Poolas, Tšehhi Vabariigis ja Slovakkias, on teada, et juhul, kui Saksa võit ootab neid on hävitamine, arendada ühise kaitse Saksamaa vastu." Saksamaa ründas Venemaad ja Hiinat sõja ajal Venemaa võita Kaliningradi, endise Königsbergin saksa keeles. Venemaa pärast kaotatud sõda Hiinaga Aasia tabas Kaliningradi saada käes Saksa linn. Vene armee pärast lüüasaamist armee Neenetsi Kaliningradis, tungis Saksamaa territooriumil, on kättemaks Saksamaa rahvastikust, Saksa rünnak Kaliningrad, Venemaa elanikkonna mõrva Kaliningradis. Vene armee Saksamaal, hävitab kõike ja tappa Saksamaa elanikkonnast, jättes maha põletatud maa ja varemed linn.

Liikumist põhjas Atlandi ookeani ja Põhja-Jäämeri põhjustab tekkimise "Uus Maa on liikumine maakoores, suurendades järk-järgult kuni väga võimas ja vägivaldne murrang. Värin võtab jõudu ja on kohutav plahvatus. Põhjast Põhja-Jäämere, jää ja veega tuleb suruda üles. Jää ja vee merepõhja, maad ümbritseva kokkuvarisemist Põhja-Jäämeri ja merede ja voolu Atlandi ookean, tõsta veetaseme väga suur kõrgus, mis põhjustab "uputama." Jää ja merevesi, mis langes maa peal kaovad pärast uppumine madalaima alad, ülejäänud vesi voolab mere ja purjetamine meri oceanów.Woda väga suure mere lained, seda keedetakse ja üleni maismaapiir piirkonnas. Sadamate ja linnade ehitatud madalaid piirkondades, ranniku maa on täielikult üle ujutatud mereveest.

Põhja-Jäämere lakkab eksisteerimast, ja vesi valatakse läbi kõikide ookeanide ja merede, üleujutatud ja sukeldumine ranniku madalik maa-aladel. Vee ookeanid ja mered on suuremad. Kui on seda suurem, sõltuvalt Gröönimaa liustik, mis on vägivaldne rahutustest sügaval all Põhja-Jäämeri, on osaliselt hävinud. Kuidas päästa rahvastikust ähvardas "veeuputus". Praegu ei toimetajad ei soovi seda küsimust. Vähe aega on ainult 30 päeva, seega andis Maarja Jumala Ema .- "Inimesed, kes usuvad Jumala Isa ja Tema Poja Jeesuse Kristuse, ja need, kes arvavad, et nad peaksid tingimata maalt lahkuda ohus" uputama "30 päeva jooksul alates mess taevas, viitab Apocalypse. Ülekanne ala täiend-ja kõrghariduse, on oodata läbi laine suure voolu mereveest. Mul on viia: söök, jook, soojad riided, telgid ja muud vajalikud asjad. On võimalik, et ei tule mingit tulu, mida. Maja võib hävitada ajal vägivaldsete sügav šokk. Tekkimise "suure uue Mandril, alates sügavamal merel umbes 4 300 meetrit, kestab eeldatavasti vaid mõned nädalad (9 x 7 = 63 päeva max). Fatima on esitatud 1917 peatükis "häirete iseloom" - "Põhja katastroofi üllatab Hiina armee juba Euroopas ajal võitlevad Venemaaga. Hiina tagasi tagajärjel jube katastroofe. See kestab vaid paar nädalat, kuid on nende õudused nii kohutav, et sarnaseid õnnetusi ei olnud maa peal. "

Põhja-Euroopa visatud vesi: Norra, Rootsi, Soome ja Venemaa, Euroopa Liit, on liikunud nina ja Läänemeri. Mis Põhjameri veel sattuda Kohokohta "veeuputus" Balti mere, tõstes veetaset mitu meetrit. Madalad alad hukutetaan maa. Rahvaarv elavad mandril ranniku madalad alad, et mitte uppuma peaks minema tagasi alade täiend-ja kõrghariduse 50 100 meetri oodata läbi voolu vee üleujutuse. vees liikunud võetakse Läänemere, ongi tema tase vähenes Läänemere, nagu vee üleujutuse lahustatakse kogu Atlandi ookeani. veetaseme Läänemere olla suurem osa meetrit enne veetase ookeanides ei hüvita. See võtab kaua aega. Sattuda Atlandi ookeani rohkem kui vett põhja arvesse Vaiksel ookeanil.

Maavärin sügaval all maa põhjustatud surve vahemeri, emamaa Aafrika Euroopa ja puhangu maa all Põhja-Jäämeri, loob väga kõrged lained "Tsunami", mis suure jõuga vallutada mandri kalda Euroopas ja Aafrikas, mis põhjustab suuri purustusi ja surm inimesed seal elavad. Vulkaanid purskama. Etna, selle plahvatus hävitab kogu saarel, Sitsiilias, valades laava ja vulkaanilise tuha pihustamine. Vesuuvi vulkaani võimsa ja vägivaldse löögid, hävitab suure maa-ala ligikaudu Rooma ja Vatikani. Hävitab sadamate ja merevägi, tehakse kohapeal tehtud Marseille.

Hiina armee sissetungi Vahemeri pärast rünnakut Araabia riigid. Hiina väed Lõunsa-Euroopas, hävitab kõike ja tapa populatsiooni valge rassi. Hiina inimesed kipuvad valitsema üle maailma, kollase rassi Hiina armee ründas saar Egeuse meri, Kreeka, Bulgaaria, Serbia. Sloveenia, Itaalia, Horvaatia ja orus jõe Doonau, järgnevad Austria, Saksamaa piiri Prantsusmaa, hävitades kõike ja tapab inimesi kes seal elavad. Baieri Forest People's Army Farm Road, sõjavägi ähvardas riikide armee sissetungi Lõuna-Euroopas. On võitlust, et aidata riike ähvardab nadlecą sõjalennukid Squadron Lõuna, mis hävitab armee Hiina, tekitades tuuma raketid.

Maasse sattuda "asteroidiga kivi" ja Cosmos. "Boulder" suured, umbes 2 000 meetrit, lõõskav punane õhu takistuse, eraldunud "munakas" uppumine killud langesid maapinnale põhjustada tulekahju. Tõenäoliselt üle Lätis ja Eestis, lennata "asteroidiga kivi". Sa ei saa seda vaadata, sest kuuma õhu juurde kuuluva "KAALUD" zadusi inimesed maapinnal, kui need on hermeetiliselt suletud korteris. On toodud "Third Secret of Fatima", et "Boulder" võtab vett Atlandi ookeani lähedal Kariibi meres, põhjustades suuri purustusi saartel ja rannikul Mandri-Ameerikas. Kokkuvarisemine "munakas" põhjas Atlandi ookeani, süvamere maavärin paneb kogu maa. Loodud suured lained "Tsunami", mis tumble saartele ja kõigil mandritel, põhjustades suuri purustusi ja surma miljoneid oma inimesi.

"MÄRGE" Issand Jeesus,
mis käsitleb sissetungi ala maa "Asteroids-Boulder" from Outer Space. Kuidas käituda, et ellu jääda "Kolm päeva pimeduses" katva maa. "Need märgid on inimesi kuulda ja järgige tee kõlblusetus seisneb, kättemaksu ja ahnus. Jumal on välja heidetud koolid, eramajades, büroodes, ja siis tulevad karistuse õiglaselt ja mitte pöörduv. Alusta seda öösel oli väga külm. Kõu ja maavärin kestab kaks päeva ja kaks ööd. See on tõend, et Jumal on Issand üle kõik. Need, kes on lootust mind ja usun, minu "sõna", lase tal karta midagi, sest ma ei lahku, ja need, kes avalikustavad käesoleva ilmutus meeli inimkonna. Kes olukorra sanctifying arm ja mu ema, seda või midagi juhtub.

Mida te võib valmis, teile märke. Olge ettevaatlik: eelmisel õhtul on väga külm, tuul roared, ja mõne aja pärast, seal on äikest, siis sulgege aknad ja uksed, ei räägi keegi väljaspool kodu. Põlvita all risti, kahetsedes oma patte ja küsi ema minu abi. Ja kes ei ole täiuslik see nõukogu, okamgnienia surra. Süda ei ole seda seisukohta. Õhk on küllastatud gaasi ja mürki. Ümbritsema kogu maa. Kes kannatab süütult, ei sure, ta saab märter ja siseneda Jumala riiki. Kolmandal õhtul ei tohi olla tule-ja maavärinad, ja järgmisel päeval päike sära enam. Inglid põlvne taevas inimese vormis, ja toob rahu maa peal. Suur tänu päästetud inimesed tõusevad taevasse, et palve tänupüha. Karistus, mis peaks sattuma inimesed, ei pruugi olla võrreldavad mis tahes karistuse, et Jumal saatis maailma loomine. Üks kolmandik inimkonnast on kaotanud. "

Wanda Stańsk-Prószyńska, st. Stellata 21 m. 22, 01-651 Varssavi. Poola. Ps.
Maavärin võis põhjustada kokkuvarisemist hoone, kus me elame ja vajadus lahkuda hoone, mitte Hukkua killustik. Teades, et välisõhu on mürgitatud. Kui küsida, Mary Mother of God abi, öeldes: "Kuninganna jõulud, Mediatrix inimesi, vaid varjupaika ja meie lootus või meie armuline".

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz