wtorek, 23 lutego 2010

APOKALIPSA SERBII српском језику

Хваљен Исус Христ, 20. фебруар 2010 рок.

АПОКАЛИПСА СРБИЈА српском језику.

Марије, Мајке Исуса Христа током његовог бића у Фатиме, послао 3 деце "Недељни", који се звао "трећи тајна Фатиме У" Порука "човечанства света су позвани да се врате у веру у Бога Оца и Његовог Сина Исуса Христа. Мајка Господа. Исус, Марија, Лусија наложио преписати садржај "Поруке" и објавити да цео свет. Ако људи не узимају к срцу "речи:" Божији позива их да се врати вери у Бога и да ће наставити да раде зло, додирујте их "казна", тако страшан да је тешко замислити. Како да опстане, употребу нуклеарног оружја у рату, како да преживе "Потопа", када је Северни ледени океан, ће престати да постоји, а доњи ће бити "Нови обали" упада велики "камен" из свемира, велике као планина око 2 000 метара, да горући црвено и колапс у воде Атлантског океана близу Карипском мору. Гзие колапс "Боулдеру" ми је дала мајка Исуса, Марије Гваделуп, да бисте сачували те људе на острвима.

Распада "шљунак" ће довести у незамисливо разарање и смрт 1 / 3 људи широм земље. Није застрашујућа и не може се игнорисати, морамо дати деци шансу живота, у супротном сав живот на Земљи може бити уништено.

"Марк, који ће се појавити на небу је знак почетка Апокалипса".

То су речи Божије Отац послао мене, Ванда Стан́ск-Про́сзын́ска у цркви за време Мисе дан 09. марта 2008. Дати човечанству, да је Бог Отац одлучи за почетак Апокалипсе. ОЗНАКА прогласити почетак Апокалипсе, које ће се појавити на небу. остали датуми почетка Откривења није.

Марија Мајка Исуса, говорио из мене, да се обавести о хуманости претње "Карами", под условом да у "моје поруке" Фатиме, који су дотакли цео свет. Ови "казне" су написали Св. Јован, "Библија" под називом Апокалипса. Она се преноси Прегледајте од Бога Оца, човечанству широм света. То се не зна унапред човечанства, садржај Завет поверен од Бога Свети Отац. Јована Иди шифрован. Поруке у мом "Фатиме, послао 3 деце, садржај завету Бог Отац није шифре. То су монструозни "Казне". Ако папа не жели да објави свету "Трећи Тајна Фатиме", једино сигурно крије након саслушања њихов садржај.

ОЗНАКА пре презентацију на небо, почетак Апокалипсе, ће се појавити на небу "Исијавање КРСТ" Господа Исуса, који је упозорење и позив за човечанство широм света поново вером у Бога Оца и Његовог Сина Исуса Христа. Вероватно "Исијавање КРСТ" ће бити видљив у целој земљи, од сумрака на Свети четвртак, три дана. Сунце неће бити видљив на време, ни звезде. Само звезда Марије, Мајке Господа Исуса биће осветљен рупе основ за нокте. Није дао годину дана је годину дана да се појаве на небу "Исијавање крст Домаћини, Господа Исуса.

Ако људи одбијају да верују у постојање Бога Оца и Његовог Сина Исуса Христа и да ће зло у циљу молимо ђавола, који је охрабрио их да раде зло. Ако човечанство не врати вери у Бога, то ће утицати на своју "казну" прошао на "Моје поруке" Фатиме, познат као "Трећи Тајна Фатиме". "Масонерије" не признаје не признаје постојање Бога, ђаво жели да влада на земљи и они су следбеници дјавола. То се може десити ускоро. Пре тога посматра Господа Исуса, у пролазу Вероника Луцкен: РЕЧ "претња да упозори Цркву .- цитирам:" Када чујете о револуцији у Риму и видећете Свети Отац бјеже и траже уточиште у другој земљи, знате да је време зрело. Али просе и моле да ваш добар високи свештеник у Риму није остао, јер је дозволио човеку мрачне тајне пријестоља, покори "Масонерије нередима у Ватикану се припрема да сила папа да напусти Ватикан., Плашећи се за његов живот.

Да букне рат, који ће се користити у нуклеарно оружје. Кина је жеља да се убрза економски развој своје земље, које су им потребне нове области богате налазиштима, нафте, гаса и других минерала. Ови сајтови су у северној Азији и припадају Руској Федерацији. Када овим областима ће доћи до Кине, дајући ратне Руске Федерације. У циљу брже пораза Руске Федерације у Азији, Кина ће бацити нукес у рукама биљке и експерименталних објеката нуклеарног оружја у Русији. Монструозни експлозије нуклеарних бомби, разлог за масовно уништење у Русији. Када је створена атомска бомба ветар, као "торнадо", који отима све и уништава све на свом путу и шири радиоактивне прашине широм земље. Кина је жељу да доминира становништво жуте расе, цео свет.

Кина после пораза Руске Федерације у Азији, рат тема у Персијском заливу арапске земље, земље Каспијског мора, јужне Европе и бацити нуклеарне ракете широм света.

У Европи, рат тема у Немачка: Пољска, Чешка, Словачка и Русија. На власт у Немачкој дошао је странка НПД, НПД странка ће циљ стварање "Велике Немачке да створи" Велика Немачка "области треба: Пољска, Чешка, Словачка, Литванија, Летонија, Естонија, Данска и Русије повлачење из бивше Калињинград и укључивање. Немачка, Аустрија и биће "Велика Немачка", без словенских и других популација, већ само немачки канцелар становништва НПД партије. након доласка на власт у Немачкој, да ли ће тражити пољски, чешки и Русије, повратак земљишта припада Немачкој пре Другог светског рата није примио накнаду. тражи локација ће рат Русије и Пољске. Немачка војска, напада пољске територије на западу и северу Балтичко море. Области стекао Немачка ће уништити све и убијају пољске популације, живи у овим областима.

Само одбрани против Немаца, Пољака, Чешка и Словачка неће дозволити уништавање своје земље. Немачка напала браде током рата са Руском Федерацијом, Калињинград, некадашњи Конигсберг немачки и зарадити га. Након пораза у рату Русије са Кином у Азији. Руска армија напада у Калињинград, у циљу да га прими од Немачке. Руска војска ће пасти на територији Немачке, да врши освета за напад на Калињинград, у Кини током рата са Русијом, ударац од позади пораза на истоку, убијених Руса у Калињинград. Руска војска у Немацкој, све це унистити и убити немачког становништва. На путу назад у Русији, Чешкој, Словачкој и Украјини, руска војска уништена у Чешкој у Прагу, Братислави у Словачкој и Украјини, руска војска ће уништити неколико градова.

Током овог периода, на пучини ерупција деси, под дну мора Арктика. Арктик мора ће престати да постоји. Дну Арктичког океана биће "Нова земља. Ледене воде и морског дна ће бити исцеђен из дубоке воде горе експлозије. Ледене воде и Набасати на земљишту површине око Арктичког океана и мора да су ту, подизање њиховог нивоа воде до веома великим висинама. Да Потоп плима вода достигне Атланског океана, поплава и тоне земље граничних подручја. Луке и градови изграђени на подручјима Лоуланд ће бити потопљена са морском водом. Ниво воде у морима и Атлантског океана, након растварања у води од поплава, биће неколико метара виши него данас.

На дну Средоземног мора, дубоке земљотреси се јављају због притиска од обале Африке до земљишта у Европи. Моћна таласа "цунамија" због дубински потрес, са огромним Набасати снаге на острво и копно обале Африке и Европе, изазивајући им велику штету. Ерупцију вулкана: Етна и Везув. Етне експлозија уништава њихова острва Сицилије, лије лаве и вулканског пепела спамовани. Угашен вулкан Везув, моћна удара, уништи велике површине, укључујући око Риму и Ватикану. Ће уништити луке, морнарица, као и многим градовима се граде у близини обале мора, народ пропадне и живео тамо.

У Француски Алпи у Швајцарској, у планинским пределима северне Италије и Тирол, и дубоко потреса дође, доводи до оштећења, мостова, брана брана и резервоара за воду, фрацтуринг стена и њихове смене, слегање земљишта, многе зграде ће бити уништени, да ли ће бити киша хара, висок мраз и мећава. Ће бити тешко да пруже помоћ. У Немачкој по дну реке Рајне, постоје дубоке земљотреса, подручје Фолс, многи градови ће бити уништени.

Кина је жељу да доминира становништво жуте расе на свету. Кина војска напала Медитерана, да униште све и убијају становништво које живи у овим областима, припрема терен за становништво Кине. Кинески напад ће Грчка и острва у Егејском мору. Након уништења и истребљења грчке популације, кинеске војске био је подељен на два дела. Један део кинеске војске Бугарска, Србија, Румунија и Мадјарска до Дунава, на путу, да уништи све и убијање људи који живе у овим областима. Становника Србија, да спасе свој живот, требало би да напусти за кратко време свог места становања и прелазак на западну границу своје земље, или у правцу Словачко-Пољској граници. Кинеска армија у Немачкој у баварске шуме у борби, ће престати да постоји.

У земљу ући у "Астероид-камен" из космоса, усијане "Боулдеру" хитова воде Атлантског океана. близу Карипском мору. Изазивајући масовно уништавање широм острва и континенталне обале Америке. Топли ваздух загрева од пада "камен" би пожара на острвима и смрти живих бића. Воде у Атлантском океану пада у воду-топла " 'камен', да ли ће кухати. Камен удара дну Атлантика ће Оцеанау дубоко потреса на обе стране Америке. Дубоко море таласа "цунамија" и Набасати на обали земље острва, изазивајући велика разарања и пропасти острва и континената.

"РЕЧ" Господе Исусе,
што се тиче упада у области земљи "Астероидс-Боулдер", јер у овом тренутку треба сацувати, да не умре. "Ови људи послушали знаци и да ће проћи кроз блуд, лаж, Бог освете и похлепе. Је био избачен из школе породичне куће, канцеларије, па тек онда" казни "и само неопозиву почиње у веома хладним ноћ.. Грома и земљотреса ће се наставити два дана и две ноћи Ово ће бити доказ да је Господ Бог над свим.. Они који це имати наду у мени и моје речи да верујем, нека га страх ништа, јер ја не одем, и они који објаве ово откривење за рефлексија цовецанства. Ко ће бити у стању милости и моје мајке, или то ништа неће догодити.

Да будете спремни за то, дати вам знаци. Уатцх оут: Последња ноћ (ноћ други) ће бити веома хладно, ветар роаред, а после неког времена ће грома. Затим затворити прозоре и врата, а не говорите никоме ван куће и пита моја мајка за притвор. И који се не покоравају овог савета ће погинути у кратко време. Његово срце не би дрл̌ите овај приказ. Ваздуха ће бити засићен гасом и отров. Обухватити целу земљу. Ко ће невино трпе, а не умре, то ће бити мученик и ући у царство Божије. На треће вече биће пожара и земљотреса, а следећег дана ће сунце сија дуже. Анђели сићи са неба у људском облику, и да ће донети мир на земљу. Огромну захвалност сачувана успињемо на небу у молитву захвалницу. Шта ће пасти казна, не може поредити са било којим казну коју Бог посла стварања света. Једна трећина човечанства неће пропасти.

Ванда Стан́ск-Про́сзын́ска, ул. Стеллата 21 м 22 01 - 651 Варшави, Пољска

ПС.
Земљотрес може да доведе до колапса зграде и треба да га остави, да не буде прзысыпаным русевина. знајући да је затрован ваздух споља. Треба питати Марија Мајка Исуса за помоћ, говорећи

"Краљица Божић, посредница људи, једино уточиште и наша нада и наш милостиви".
ууу.апоцалипсистестаментум.блогспот.цом на интернету Трећа Тајна Фатиме, објавио Попе Јохн Паул ИИ Пољској на пољском и енглеском језику, испоручује Пет. "Фатима 1917, свих 20 страна.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz