wtorek, 9 lutego 2010

APOKALIPSA LITWY język Lietuviškai

15 stycznia 2010 roku

Garbė Jėzui Kristui.



Matka Jėzus, Marija. Per savo objawień į Fatima, 3 vaikai, išsiuntė "Ponios" visam pasauliui. Motina Jėzaus, Marijos Lusija tada nurodė, kad dėl "Pranešimai" jis parašė turinį, ir paskelbė, kad visame pasaulyje. Mano pranešimai "dėl šių, žmonija raginama grįžti prie tikėjimo į Dievą Tėvą ir Jo Sūnų Jėzų Kristų. Ji taip pat informuoja. Jeigu žmogus neatsižvelgia į širdį, skambinkite į konversiją į tikėjimą Dievu, tai turės įtakos jų "nuobauda" perduoti "Mano žinutės".

"Ženklas, kuris rodo į dangų, tai ženklas PRADŽIA Apocalypse”.

Ar" žodžiai "Dievas Tėvas pasiuntė mane Wanda Stańsk-Prószyńska, bažnyčioje per Mišias 2008 m. kovo 9. Varšuvoje.

Pradžia Atvirai skelbti ŽENKLAS, kad bus rodoma į dangų, kitą dieną nėra Apocalypse pradžioje. Viešpats Dievas nusprendžia pradėti Apocalypse.

Marija, Motina Viešpaties Jėzaus naudoja mane informuoti žmoniją apie pavojus "Karamis" perkėlė į "Mano žinutės" Fatima, kurie palietė visą pasaulį. Šie "sankcijos" yra registruojamos St John, "Biblija" vadinama "Apocalypse". Biblija "yra testamentas, siunčia Dievas Tėvas žmonijos visame pasaulyje. Dievas Tėvas liepė užšifruoti Joninių dėl" Biblija ", kuri dar nebuvo žinoma, kad žmonijos. Be perduoti mūsų Viešpaties Jėzaus Marija "Mano žinutės" Fatima, turinio Testamento Dievas Tėvas yra ne šifru. Jos yra žiaurios, "nuobaudos". Jei Popiežių, jie nenori paskelbti pasauliui, tik po to, kai svarstymo metu "Žinutės", vadinamas "trečioji Fatimos paslaptis" saugiai pasislėpę Vatikanas. "Trečioji Fatimos Paslaptis" yra išleistas Spausdinti Lenkijoje 1995 m. knyga, kun. prognozės visam pasauliui. "taip pat pranašaujama, Pt. FATIMA 1917." papasakojo by Pope John Paul II, lenkų rašytojas Stefanas katalikų Budzyński, visą tekstą iš Portugalijos "Trečiosios Secret of Fatima sesuo Liusija. vertimai Yra jau internete, anglų ir lenkų yra apie 2O puslapių teksto. reikėtų ieškoti tarp

Apokalipsami www.apokalipsistestamentum.blogspot.com

ar mano pašto man duoti savo pilną adresą siųsti Trečiosios Secret of Fatima, rašyti į lenkų kalbą tekstą.
Mano paštas wanda.stanska@gmail.com parinkimą tekstas lenkų kalba apie apie "Google" interneto su iš lenkų vertėjas į lietuvių kalbą.

Prieš pateikiant į ženklą ir danguje Apocalypse pradžios, pamatysite "spindi kryžiaus Jėzaus, kuris vadinasi" įspėjimas "žmonijai ir atgal prie tikėjimo į Dievą Tėvą, Jo Sūnų Jėzų Kristų. "Spindi kryžiaus Host" bus matomas visiems nuo ketvirtadienio vakare žemės, 3 trijų dienų. Ar ne prieš metus parodyti į dangų "spindi kryžiaus Host" Viešpaties Jėzaus. - Nebus jokių matomų saulės ar tuo metu žvaigždžių. Iki nagų skyles bus apšviesta žemė, Marija Motina Jėzaus žvaigždė.

Jei žmonės atsisako tikėti į Dievo buvimą Tėvo ir Jo Sūnų Jėzų Kristų, ir toliau daryti blogis, prašome velnias, kuris paskatino juos blogis. Negalima grįžti prie tikėjimo į Dievą Tėvą ir Jo Sūnų Jėzų Kristų, tai turės įtakos jų "nuobauda", atsižvelgiant į "Mano žinutės" Fatima, taip pat vadinama "trečiosios Fatimos paslaptis". Kuriuo siekiama "Mūro", kurie nepripažįsta Dievo buvimą, jis nori, kad dėl to buvo blogis ir "jos pasekėjų velnias". Tai gali netrukus atsirasti. Prieš tai pastebi, Viešpats Jėzus, artimųjų rugsėjo 14 d. 1976 m., pagal Veronica Lucken "žodžiai" įspėjimas, kad bažnyčia. - Cituoju: "Kai išgirsite apie Romos revoliuciją, kai pamatysite Šventojo Tėvo bėga ir ieško prieglobsčio kitoje šalyje, jūs žinote, kad" Time "jau subrendo.Bet elgetauti ir girdi, kad jūsų gera vyriausiasis kunigas Roma nepaliko, nes jis leido tamsių paslapčių vyras dominuoti savo sosto. "Mūro" riaušes Vatikanas rengiasi jėga Popiežius palikti Vatikanas, bijodamas savo gyvenimą. Kitas prognozavimas į priekį, kad žmonės bus apie Šv kv. Peter mesti akmenis į popiežių kryptimi ir popiežius butas su dviem Vatikano kardinolai išlipti iš automobilio, eiti į Šveicariją, vėliau į Vokietiją namaścisz Katedros imperatorius Kelne. Nuo žmogaus pasaulis prognozes, yra įtraukta į "Trečioji Fatimos paslaptis", kad "daugelio tautų išnyks nuo žemės paviršiaus. Tautų be Dievo, bus pasirinktas Dievo, bausti plakti žmonijai, jei mes su malda ir sakramentų šventa nekeičia su Dievu, savo konvertavimo.

Karo veržtis į Aziją ir Europą, kuris bus naudojamas branduolinių ginklų. Kinijos norą pagreitinti savo šalies plėtrą, jiems reikia naujų teritorijų turtingas naftos, dujų ir kitų mineralų. Šios sritys yra šiaurinėje Azijoje ir priklausanti Rusijos Federacijos. Kai šiose srityse bus pasiektas Kinijos, kurioje karo Rusijos Federacijos. Kinija nori dominuoti pasaulio gyventojų geltonosios rasės. Kai su Rusijos Federacijos karo, Kinija suskumba apie šarvai ir eksperimentinių įrenginių branduolinį ginklą branduolinį ginklą Rusijoje. Branduolinio sprogimo sukelti milžinišką žalą yra labai plati sritis. Per branduolinio sprogimo, sukurtas stiprus vėjas, kaip "Tornado", kurie su dideliu greičiu sunaikinti viską savo kelyje, paskleidžiant radioaktyviąsias dulkes po branduolinio sprogimo ant žemės. Po Rusijos Federacijos pralaimėjimas trumpą laiką Azijoje.

Kinija skirs karo Persijos įlankos šalių, Kaspijos jūra, pietų Europa ir mesti šalių branduolines raketas visame pasaulyje. Į Europą, karo su Vokietija klausimas: Lenkijoje, Čekijoje, Slovakijoje ir Rusijoje. Iš Vokietijos, partijos ateina į valdžią, NPD, kurio tikslas yra sukurti "Didžiosios Vokietijos", į kurią juos ketinama įvesti sritis: lenkų, čekų, Slovakija, Lietuva, Latvija, Estija, Danija, Rusija, gautų iš Karaliaučiaus ir Austrija bus įtraukta, be žmonių Slavų ir kitose šalyse. kancleris NPD šalis, ji privalo gauti: Lenkijos, Čekijos ir Rusijos grįžimą priklausančioje žemėje Vokietijoje iki Antrojo pasaulinio karo. Negavusi iš per tą laiką žemės grąžinimas, Vokietija skirs karo Lenkijoje ir Rusijoje. Vokietija užpuolė Rusijos karo metu Kinija Rusijos, buvusios Vokietijos Karaliaučius Kaliningradas. pateikta "Trečia Secret of Fatima." Ką Vokietijoje, bus savižudybė. Vokietiją remsis Lenkijos okupacijos. Lenkijos, Čekijos ir Slovakijos, žinant, kad vokiečių pergalės atveju laukia jų naikinimo, kurti bendros gynybos prieš vokiečius.

Rusijoje po to, kai pralaimėjusi karą Azijoje, su Kinija, užpuolė Angliją už dėl Kaliningrado ataka ir Rusijos žmonių nužudyta, įsiveržė į Vokietijos teritorijoje ir turės savo Fury dėl Vokietijos žmonių ant vokiečių karių ataka Kaliningrado Kinijoje metu su Rusijos Federacijos karo. Rusijos armija Vokietijoje, bus sunaikinti viską ir nužudyti Vokietijos gyventojų. Stichinių nelaimių, sukelia labai daug bėdų, kaip iš jūros vandens įsiskverbimo iš tvanas, į Vokietiją. Didelio ploto Vestfalijos žlugimo ir daugelio miestų sunaikinimo, dėl svetainės Vokietijos. Kariniai šalyse gresia pavojus, kad Rusijos pajėgos į Belgiją ir Prancūziją įrašą, privertė Rusijos armija, grįžti į Rusiją per Ukrainą.

Rusijos armija, grįžęs iš Vokietijos, Rusijos, Čekijos Respublikos, naikinimas sostinėje Prahoje, Čekija. Slovakija, sunaikinti Slovakija, Bratislava, kapitalo ir Ukrainos, Rusijos kariuomenė bus sunaikinti viską. Nuo Atlanto ir Arkties vandenyno dugno judėjimo atsiras "New Order" iš jūros gelmių, apie 4 300 metrų. Tai bus plutos judesius, palaipsniui didinant iki labai galingas ir smurtinio perversmas. Jūs išgirsite krekingo rocks iš žemės gelmių. Galingas sukrėtimų iš žemės gelmių bus sukelti sprogimą. Ledo ir vandens kartu su dugno bus giliavandenių sprogimas wydźwignięte up. Ledas ir vanduo jūroje būgniniai dėl aplinkinių sausumos plotai ir Arkties vandenynas, pylimo ir vandenynais ir jūromis, pakelti juos, vandens lygis labai aukštas aukštį, kelia "tvanas". Vanduo užtvindytų sričių žemė Mišrūs mažiausia vietovėse žemės kasimo ar plauks į jūrą. Arkties jūros nustos egzistavusi ir jo vandens rozleją jūromis ir vandenynais, didinant jų vandens lygį iki kelių metrų. Arkties jūros dugno bus "Naujas didelis žemės. High Tide jūros Ocean plaukiančių iš Šiaurės, jis virinamas ir panerti žemumų vietovėse žemės krašto. Uostų, miestų ir gyvenviečių pastatytas ant lygumų vietovėse, pakrantės žemė bus visiškai užtvindytas jūros vandeniu. Gyventojų kad ne kriaukle reikia pereiti prie didesnės. Biblijoje, Apreiškimo knygos į šį skyrių 21,1 tema., Stichijos. Kas parašė John, Biblijoje apie šiurpių įvykių, kurie palietė žmonių: - "aš pamačiau naują dangų ir naują žemę, nes pirmasis dangus ir pirmoji žemė praėjo ir jūros toli buvo ne daugiau." Ar taupymo Biblija ", o jūra buvo ne daugiau", - matė milijonai žmonių ir gyvūnų nuskendo. Žmonės nenori tikėti neįsivaizduojamas bausmė nuo Dievo, bet nenori pripažinti savo egzistavimą. Per šį laiką, praranda 1 / 3 trečdalis žmonijos. (maždaug du milijardai žmonių gali vartoti vandenį)

Vanduo iš "tvanas" įsibrovimas į Baltijos jūrą, baidarės, nustatančio Šiaurės plotas: Norvegija, Švedija, Suomija ir Rusija, Europos Sąjunga. Su Šiaurės jūra, net patekti į aukščiausią potvynio jūros vandeniu, po to, kai potvyniai ir potvynių lygumų žemė: Nyderlandai. Danija, Šiaurės žemuma pakrančių Vokietijos, Lenkijos, lygumų ir pietų krašto Švedijoje. Jau yra mažesnės už vandens bangos iš "tvanas", jis suteikia prie Baltijos jūros, keliant vandens lygį ir potvynių, Vakarų pakrantės jūroje: Kaliningradas, Lietuva, Latvija, Estija, Suomija ir pietų srityse Vakarų Švedijos provincija. Lietuva gyventojų turėtų persikelti į didesnį vietovėse iki 100 metrų, taip, kad prigerti ir lediniu vandeniu. Vandens lygis užtvindytos sritis bus laipsniškai mažinamas didelis banga "tvanas", buriavimo Atlanto vandenynas, judės toliau į pietus prie Karibų jūros potvyniai ir kritimo žemumų salos ir žemyno sričių.

Viduržemio jūra, giliai žemės drebėjimas, kuris paleidžia didelės bangos "Cunamis", kuris su didžiule jėga saloje ir būgniniai žemės bankų Europoje ir Afrikoje. Sukėlimas masinio naikinimo dėl salų ir pakrančių žemės, sugriauti uostai, jūrų laivyno. Kaltis kūrimas ugnikalniais: išnykusi vulkanas Etna ir Vezuvijus. Etnos ugnikalnio sprogimas sunaikins jų sala Sicilija, pilant lava ir ugnikalnio pelenų purkšti. Vezuvijaus ugnikalnio, galingų sukrėtimų, sunaikinti didelę teritoriją aplink jį, įskaitant Romoje ir Vatikane.

Žemės drebėjimai įvyksta Prancūzijos Alpės, Šveicarija, Šiaurės Italijoje, Tirolio ir Austrijos kalnuose. Ar Broken Bridges, sunaikintos dėl upių ir tvenkinių vandens rezervuarai užtvankos, bus kalnų šlaituose yra nuošliaužas, griūtis kai kurias žemyno dalis. Vanduo užlies daugelį slėniuose. Vyraujanti uraganai ir śnieżyce kalnuotose vietovėse, padėti išvengti Per Vestfalijos, Reino upės, giliai žemės drebėjimas. Bus atliekamas gilus plokštė, ant kurios jis pastatytas miestų aikštelė. Hollow srities miestų, potvynis, jūros vanduo, kuris patenka į Reino žiočių griuvėsiai.

Kinijos armijos įsiveržimą į Viduržemio jūrą, po to į šalių ataka Arabskie.Chińczycy būti Graikija ir Egėjo jūros žudyti visus iš baltųjų rasės žmonių. Dalis liaudies armija, Bulgarija, Serbija ir Vengrija, Dunojaus pasiekia į slėnį, po Slovakija, Austrija ir Vokietija kartu su Prancūzijos sienos. Palei kelią, griauna šalį ir žudyti žmonių, gyvenančių ten. Bavarijos Miškas Vokietijoje, šalyje bus laukia armija grasino kariuomenės invazija į Europą. Jis ateina į kovos eskadra lėktuvų krovinių branduolinių Sąvartynai, Kinijos kariuomenė.

Į gruntą patenka į "Kosmosas" asteroidas akmuo ". Red-hot extra large "GŁAZ yra apie 2 000 metrai, kurių bus atskirtas nuo lydymosi uolienos gabalai krito ant žemės bus sugadinti ir gaisrų. Asteroidas "Riedulys" šauna į Atlanto vandenyno vandens šalia Karibų jūroje, kelia masinio naikinimo visoje salos ir Pietų Amerikos žemyno. Boulder Hit Atlanto vandenyno dugno, sukurti milžinišką žemės drebėjimas ant žemės. Milžiniškos bangos "Cunamis" Pastebėti apie žemynų ir vandenynų ir Pietų Amerikos, Afrikos, Europos, Australijos ir Azijos kraštų salos, sukelia didžiulę žalą dėl salų ir kontinentų krantų, ir mirtis 1 / 3 pasaulio gyventojų, sukėlė užnuodytas oras ir dujos"metano".

"Žodžius" Viešpatie Jėzau,
dėl įsibrovimo į žemės plotą iš kosmoso "Asteroids-Riedulys" labai didelis. Kaip išlaikyti išgyventi 3 tris dienas tamsoje, o ne mirti. "Šie žmonės nenori pripažinti, požymiai ir vyks per nierządu, melas, kerštas ir gobšumas. Dievas buvo pašalintas iš mokyklos, namų, biurų, ir tada ateina" Kara "teisingai ir negrįžtami. Jis prasideda labai šalta naktis. Perkūnas ir drebėjimas truks dvi dienas ir dvi naktis. Tai bus įrodymas, kad Dievas yra Viešpats su visais. Tie, kurie turės viltį man ir mano mano "žodžiai", tegul nieko bijoti, nes aš ne atostogos, ir tie, kurie paskelbti šio apreiškimas žmonijai jausmus. Kas bus su sanctificandi malonės ir Mano Motina, valstybė, tai ar nieko atsitikti.

Kad jums gali būti pasirengę ją suteikti jums požymiai. Būkite atsargūs: praeitą naktį bus labai šalta, vėjas zaryczy, ir po kurio laiko ten bus perkūnija. Tada uždarykite langus ir duris, nekalbu niekam ne namuose. Klauptis po kryžiumi, żałujcie už jų nuodėmes ir paprašyti savo motinos globa. Ir kas nesilaiko šio Taryba, flash mirti. Jo širdis nebūtų surengti šiai nuomonei. Oras bus prisotintas dujų ir nuodų. Supa visą žemę. Kas patirs nekalto, o ne mirti, jis bus kankinys ir įeiti į Dievo karalystę. Trečią naktį ten yra ugnies ir žemės drebėjimas, ir jau kitą dieną saulė spindi. Angelai nusileis iš dangaus į žmogaus formą ir priima su jais taiką žemėje. Didžiulę padėką gelbėjo žmones, pakilti į dangų, padėkos malda. "Nuobauda", kuris turėjo ateiti į žmoniją, negali būti panašus į bet bausmė, kurią Dievas pasiuntė sukurti komplektą. Trečdalis žmonija pradės gesti.

Wanda Stańsk-Prószyńska, st. Stellata 21 m 22, 01-651 Varšuva, Lenkija. Žemės drebėjimas gali sukelti pastato žlugimo ir reikia palikti jam negali būti priblokšti su skalda. Žinant, kad už orą yra užnuodytas. Turėtų prašyti Marijos Dievo Motinos pagalbos, sakydamas: "Queen Kalėdų, Starpniece žmonių, tik prieglobstis ir mūsų viltis ir mūsų gailestingas". Ps. Vokietija užpuolė Kaliningrado metu Kinijos karo su Rusija. Lietuvos gyventojams neturėtų padėti vokiečių armijos, iškart atsiimti savo žemę, Latvija ir Estija, ir bus puikus vokiečių. Rusija prarado su Kinijos karo ir bus tik Europoje. Atsižvelgdama galimybę užpuolimo Lietuva ir gali būti įtrauktas į Rusiją. Norėdami išsaugoti savo gyvybę ir mažiems vaikams turėtų įsigalioti Lenkijos ir Balstogė. Rusijos kariuomenė įsiveržė į Vokietijos teritoriją, galite grįžti į Lietuva. Atsiprašau, į lietuvių vertimas: vertėjas internete ..

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz