wtorek, 9 lutego 2010

APOKALIPSA CZECH Čeština

9 stycznia 2010-01-19

Chválil se Ježíš Kristus.

APOKALIPSA, která se dotýká obyvatel žijících v Česká republika. ČESKÁ

Informovat veřejnost, že na základě přenosu Marie, Ježíšova matka, která v "mých zpráv" Fatima v roce 1917, Lucia pověřena oznámit obsah "Zprávy" do celého světa. V 'moje poselství lidstva je vyzván k návratu k Bohu Otci a Jeho Syna Ježíše Krista. Pokud se lidstvo zlekceważy obsah těchto "Zprávy", a nebude změněn, bude mít vliv na jejich "trest", protože v "mých zpráv".

"MARK, který se zobrazí na obloze, je znamením počátku apokalypsy".

Jedná se o "slovo" Bůh Otec, který mi poslala Wanda Stańskiej-Prószyński v kostele při mši, O9 března 2008 ve Varšavě.

Vyhlášení začátku apokalypsy "MARK", která se na obloze, další den není začátek Apokalypsy. Bůh sám rozhoduje o počátku Apokalypsy.

Lady Mary používá mě informovat lidstvo o hrozbě "Karami", pokud v "mých zpráv" Fatima, tzv. "třetí tajemství Fatimy", které se dotkly všech świat.Te sankce jsou uloženy Tu. John v "bibli" volal z Apokalypsy. To je zákon, poslal Bůh Otec, se týká lidstva po celém světě. Že není předem znám obsah TESTAMENT pověřen od Boha Otce, sv. Jan Him jsou šifrovány pomocí řecké abecedy a hebrejštině střídavě. V mém Zprávy "předaných Fatima Maria, matka Ježíšova, obsah vůli Boha Otce, není strašné szyfru.Są" sankce ". Pokud se papeži nechtějí oznámit, že na světě, jen po vyslechnutí jejich obsahu zpět do bezpečného úkrytu ve Vatikánu. (Můžete si přečíst obsah "třetí tajemství Fatimy" je v polštině a přeloženy do angličtiny. W

www.apocalipsistestamentym.blogspot.com je asi 20 stran, klikněte na starší záznamy. Ježíšova slova se vztahují na vniknutí na zemi s velmi vysokou ' "balvan "Od vesmíru asi 2 000 metrů.S

Před předložením "OBCHOD" na obloze, začátek Zjevení, uvidíte "Shining CROSS", což je varování pro lidstvo, a vrátit jim věřit v Boha Otce a Jeho Syna Ježíše Krista. To bude pravděpodobně viditelné po celé zemi, od večera Zelený čtvrtek po dobu 3 tři dny. Není uvedeno, je rok objeví na obloze "Zářící kříž" Ježíše - nebudou viditelné v době, kdy slunce bude svítit pouze jedna hvězda, nehty otvory budou osvětleny zemi.

Jestliže lidé odmítají víru a existenci Boha Otce a Jeho Syna Ježíše Krista, a bude činit zlo, aby uspokojil ďábla, který povzbudil je ke zlému, a ne návrat k víře v Boha, bude to mít vliv na jejich "trestu" předány "moje Zprávy" Fatima. , Který se snaží "zdiva", který neuznává existenci Boha, chce zvítězil na zemi zla a "oni následovníci ďábla." To může brzy může být. Předtím, než to, že budeme sledovat Pána Ježíše. Absolvování dne 14. září 1976, slovy Veronica Lucken "", varování před nebezpečím pro církev - cituji: "Když jsem slyšel o revoluci v Římě, když vidíte Svatý otec uprchl z Říma a hledají útočiště v jiné zemi, vím, že je na čase zralé. Ale prosit a modlit se, že vaše dobré velekněz Říma neodešel proto, že nemá člověk dominují temné tajemství svého trůnu. "Zdivo" nepokoje v Vatikán se připravuje na vyšší papeže opustit Vatikán, který se ze strachu o svůj život.

Válka vypukne, které budou použity jaderné zbraně. Čínská touha urychlit hospodářský rozvoj země, které potřebují nové oblasti bohaté na ložiska ropy, zemního plynu a dalších nerostů. Tyto lokality jsou v severní Asii a patří do Ruské federace. Jakmile dosáhne těchto oblastech Číny, která válku Ruské federace. Čínská touha dominovat obyvatel žlutou rasu światem.Aby rychle přes Ruské federace v Asii, Čína bude hodit atomových bomb na zbrojnici a obce s jadernými zbraněmi v Rusku. Obří výbuch ničí vše, zavádějí zmatek. Po porážce Ruské federace v Asii, Čína bude trávit války v zemích Arabského zálivu,
Země Kaspického moře, jižní Evropy a házet jaderné rakety po celém světě.

V Evropě, válka vydání do Německa: Polsko, Česká republika, Slovensko a Rusko. Německé strany NPD, se dostane k moci v Německu. NPD strana touhu vytvořit "Velké Německo" kancléře strany NPD, po příchodu k moci v Německu, požadoval od: Polska, České republiky a Ruska, návrat pozemků patřících do Německa před druhou světovou válkou. Nevzavše požadované oblasti vrátit, bude Německo stráví války: Polsko a Rusko o Kaliningradu, původně německy Königsberg Drážďany S útoku německých vojsk v Polsku. Německá armáda vpád do Sudet. V oblastech zachytil, německá armáda zničí všechno, a zabít polského obyvatelstva, kteří tam žijí. Z Berlína německou armádou Poznaň, bude následovat ve směru Lodži a ve Varšavě. Baltské moře je napaden Szczecin, Swinoujscie, Kolobrzeg, a jiné porty a miasta.Wojsko německé Baltské moře k útoku na ruský Kaliningrad během války Číny s Ruskem. Je uveden v "třetí tajemství Fatimy", je uvedeno: "Co si Německo, bude se o sebevraždu. Jejich počet na polské okupaci Polska, Česká republika a Slovensko, s vědomím, že v případě německého vítězství je čeká, je zničení, vytvoření společné obrany proti Němcům.

Německo k vytvoření "Velké Německo, je zapotřebí v rámci Polska, České republiky, Slovensko (slovanské obyvatelstvo bez něj), Litva, Lotyšsko, Estonsko, Dánsko, Královec a začlenění" velkoněmecké "Rakousko. Slovanského obyvatelstva bude muset opustit tyto yereny, nebo být zabit. Polská vláda patří do Evropské unie, je obtížné přijmout informace, které by mohly zaútočit Němci zemi, která patří do U E

Poté, co prohrál válku s Čínou, Ruskem, ruští vojáci zaútočili v Kaliningradu zajat německými vojsky. Po porážce Němců a vymáhání Kaliningrad Rusko, ruská armáda vtrhla na území Německa, aby se odveta za útok německých vojsk v Číně během války s Ruskem. Za ránu zezadu porážky na východě, přízrak porážky. Rusko ztrácí půdu pod nohama v Asii, zůstane pouze v Evropě. Ruské armády v Německu, zničí všechno, zabíjet německé obyvatelstvo. Je uveden v "třetí tajemství Fatimy", že ruská armáda přijde k Atlantiku - oblast v Belgii a Francii. Proti ruské armády ve Francii, bude zahájena bezprostředně ohrožené národy. Rusové budou nuceni odstoupit od smlouvy a vrátit do Německa, na Ukrajinu a zanechaly za spálené země a popel z měst.

Česká republika a Slovensko budou zničeny pouze při ústupu ruských jednotek, které se vrátí zpět k Ukrajině a na Balkáně. Bude zničeno a Ukrajiny do ruské armády. Pokud se Česká a Slovenská vláda nevěří ve zničení hlavních městech své země ruskou armádou návratu z Německa do Ruska, a že nic nebrání to, že je, že se tak stalo. Vědět, hrozba zničení české metropole Prahy a Bratislavy, Slovensko, ruská armáda, a to nelze bránit? Vzhledem k tomu, severní oblasti Německa, polština, budou pod mořskou vodou z povodně, jak přímé ruské armády obejít Česká republika a Slovensko? Ať si myslíte, že po profesionály, čeština, slovenština a polština.

Během této doby, hluboko-mořských erupci dojde pod Severním ledovým oceánem. Ohnisko se očekává, že během několika týdnů od počátku apokalypsy, to jsem dal k Marii Matka Boží zachránit lidi v nebezpečí POTOP Do 30 dnů od lidí, kteří věří v Boha Otce a Jeho Syna Ježíše Krista, a kteří se domnívají, že by mělo absolutně, opustit oblast ohrožena POTOP a přesunout na bezpečné místo a tam čeká průchod vlny vysoké-moře, Česká republika POTOP nejsou ohroženy. Arctic moře přestane existovat, bude to konec "Nové břehu" Voda z moře arktického válcované na zemi a moře zaplaví.

Během této doby, hluboko-mořských erupci dojde pod Severním ledovým oceánem. Ohnisko se očekává, že během několika týdnů od počátku apokalypsy, to jsem dal k Marii Matka Boží zachránit lidi v nebezpečí POTOP Do 30 dnů od lidí, kteří věří v Boha Otce a Jeho Syna Ježíše Krista, a kteří se domnívají, že by mělo absolutně, opustit oblast ohrožena POTOP a přesunout na bezpečné místo a tam čeká průchod vlny vysoké-moře, Česká republika POTOP nejsou ohroženy. Arctic moře přestane existovat, bude to konec "Nové břehu" Voda z moře arktického válcované na zemi a moře zaplaví. Hladina vody v mořích a Atlantském oceánu, bude vyšší o několik metrů. Nížinné hranice plochy budou pod vodou, dotknout se ho, Německa, Polska a dalších zemí.

Hlubokých zemětřesení se vyskytují ve Středomoří, která způsobí, že sopky: Etna a Vesuv a zničení přehrad a přehrad ve francouzských Alpách a ve Švýcarsku, severní Itálii a Tyrolsko. V horách se bude stříhat horské svahy. Zemětřesení hluboko pod Rýna se zhroutí do desky a zničení Porúří ve Vestfálsku.

Čínské vojenské invaze do Středozemního moře. Jsou navrženy tak, aby zničil všechno, a zabil populace bílé rasy. Po útoku na arabských zemích čínského útoku, Řecko a ostrovy v Egejském moři. Čínská armáda bude rozdělena do dvou částí, aby útočili na Francii a Belgii. Španělska a dalších zemí, jedna část lidové armády přišel k řece Dunaj, v údolí řeky přestěhovat do Německa a francouzské hranici. Pohybující se přes údolí řeky Dunaje, čínská armáda zničí všechno, co v těchto oblastech a zabíjet lidi, kteří tam žijí.

Uvádí se, že v Německu v Bavorském lese přišel na jednání, vojáků ze země hrozí první část čínské armády. V Bavorském lese se používá pro výrobu jaderných zbraní, se zastaví na tomto webu pro všechny čínské armády.

Druhá část čínské armády, napadl v oblasti Jaderského moře, útočící obyvatel Slovinska, Chorvatska a Itálie. Přicházeli Číňané na sopky bylo zničeno Řím a Vatikán, že k dalšímu ničení a vraždění kněží a lidí v Římě. Po tomto,, řeka PO druhá část čínské armády vyrazil do Francie, aby se připojily k první část čínské armády. v blízkosti vrcholu Mont Blanc. Po cestě, ničit a zabíjet vše, co lidé přijdou na schůzi vojska u rizikových zemí s druhou částí armády z Číny. Nadlecą letadel z jihu a čínská armáda zůstane tam navždy.

Do země dostat do velkých asi 2 000 metrů z kosmu "asteroid-kámen". Red-hot odporu vzduchu "Boulder" hity vodách Atlantiku u Karibského moře. Kolaps "balvanu" na dně Atlantiku hluboko-spoušť moře zemětřesení v celé zemi a vzniku obřích vln "tsunami", který s obrovským Strike Force na ostrovech a okraje kontinentů, při níž nedochází k představitelné škody na zem. O oceánech se zhroutí sopečné ostrovy a části pevniny, se mnohá města, přístavy a námořní flotily být zničeny. Zahyne velký počet lidí, zvířat, ryb a jiných živých bytostí.


"Words" Pane Ježíši,

o vniknutí do oblasti země "Asteroids-kámen" vesmíru a jak se chovat tak, aby se zemřít. "Tito lidé dbát znamení a projít rozpusty.kłamstwa, pomsty a chtivost. Bůh byl vyloučen ze školy, rodinné domy, kanceláře, a pak přijde" trest "just a neodvolatelné. Spustí ve velmi chladné noci. Hrom a zemětřesení pokračovat budou dva dny a dvě noci. To bude důkaz, že Bůh je Pánem nade vším. Ti, kteří budou mít naději ve mně, a že moje "slova", ať strach nic, protože nemám dovolenou, a ti, kteří propagovat tuto zjevení smysly lidstva. Kdo bude stav posvěcující milosti a My Mother, to ani nic se nestane.

Abyste byli připraveni na to, vám dává "značky". Sledujte poslední noc (druhý večer), bude velmi chladno, vítr burácel, a po určité době dojde hrom. Pak zavřel dveře a okna, nemluví s nikým mimo domov. Klečet pod křížem, żałujcie za své hříchy a požádá matku o vazbě. A kdo neuposlechne této rady v okamgnienia zemřít. Jeho srdce nevydrží tento názor. Air bude zaplněno s plynem a jedem. Obklopují celé zemi.

Kdo bude trpět nevinně, nezemře, bude mučedníkem, a vejít do království Božího. Na třetí noc bude oheň a zemětřesení, a druhý den slunce bude svítit déle.Andělé sestoupí z nebe v lidské podobě, a přinést mír na zemi. Nesmírnou vděčnost uložené stoupat k nebi v modlitbě díkuvzdání. 'Kara', který by měl přijít na lidstvo, nemusí být srovnatelné žádné "trest", že Bůh poslal stvoření světa. Jeden-třetina lidstva zahyne.”

Wanda Stańsk-Prószyńska Street. Stellata 21 m. 22, 01 až 651 Varšava, Polsko. Ps.
Zemětřesení může způsobit zhroucení budovy a potřebu ho opustit, nesmí být pohřben gruzem.Wiedząc, že venkovní vzduch je otráven. By se měl ptát Matka Pána Ježíše o pomoc, když řekl:

"Královna Vánoc, prostřednice lidí, naše útočiště a jen doufám, nebo náš milosrdný"
www.apocalipsistestamentum.blogspot.com Třetí tajemství Fatimy, v polštině a angličtině, poslal Pope John Paul II vydávat vytištěna v Polsku, pá. "FATIMA 1917, se skládá z několika zpráv: to je dáno, že Německo válku stráví Česká republika, Slovensko, Polsko a další země. Ruské síly invazi na území Německa, útok na Kaliningradu, v Číně během války s Ruskem. Návratu z Německa, se ruská armáda ničí české metropole Prahy a Bratislavy. Berlín by byla zničena, a ne znovu, čínské vojenské jaderné zbraně budou napadeni v Bavorském lese. Papež se pomazat císaře v katedrále v Kolíně nad Rýnem. Můj mail
wanda.stanska@gmail.com

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz