wtorek, 9 lutego 2010

APOKALIPSA ŁOTWY język LATVIEŠU

30 styczeń 2010 rok

APOKALIPSA LATVIJA latviešu valodā.

Slavēja, ir Jēzus Kristus

Mary Mother of Jēzus laikā viņa vēstījums ir Fatima, 3 devās trīs bērni, bija "Lady" ir Fatima, jo pasaulē, kurā cilvēce ir aicināta atgriezties uz ticību Dievam Tēvam un Viņa Dēls Jēzus Kristus. Ja cilvēce neņem pie sirds izsaukums un neatgriezās uz ticību Dievam un turpinās to darīt ļaunu, pieskarties tām "sods" tik briesmīgs, ka ir grūti iedomāties, kā izdzīvot, kodolieroču izmantošanas Arktikas jūras beigs pastāvēt, un ūdens, kas tiek šajā jūrā birums visur zemes, asteroīds ļoti liela laukakmens līdz 2 000 metru, invāzija zemes, radīsies masveida iznīcināšanas visu zemi. Ja jums nav atgriezties cilvēkus ticēt Dievam, tas viss skar visu zemi. Tas nav biedējoši, bet izvēle no cilvēces un pasaules. Kas tagad ir Haiti, lai augsni izskatīties pēc sabrukuma milzu laukakmens Asteroids ūdeņos pie Karību jūras Atlantic. Neviens dzīvs, gulēja visu karstā gaisa un lielie viļņi "Cunami" mazgāt prom jūrā.

"Zīme, kas uzrādīs debesīm, ir zīme sākumā Apocalypse. Tās ir" vārds "Dieva Tēva, kas Mani sūtījis, Wanda Stańsk-Prószyńska, no 2008 martā 09, Varšavā. Es biju baznīcā un laikā Mass es dzirdēju man atsūtīja "vārds" Dieva Tēva, sākumā Apocalypse. sākums Atklāsmes sludināt pats Dievs, "zīmi", kas būs redzams pie debesīm. dota sākuma datumu Apocalypse jau sen pazudis, bija divi datumi (at end of divdesmitā gadsimta otrā data13 marts 2008). Cilvēki visā pasaulē, nav nodots "Īsziņas" Fatima, Popes. Manā Messages "šie ir nosūtītas drausmīgo" sodi "pieskarties visai pasaulei. Ja cilvēks neatgriežas ticību Dievam Tēvam un Viņa Dēls Jēzus Kristus.

Mary Mother of Kunga Jēzus izmanto mani informē cilvēci par draudu "Karami", kas tiek sniegta "Mani sludinājumi" Fatima, kas var ietekmēt visu pasauli. Šie "karte" ir rakstījis Saint. John in "Bībele" aicināja Apocalypse. Pārlūkot Apocalypse nosūta Dievs Tēvs par cilvēci visā pasaulē. Tā iepriekš nebija zināms cilvēcei Derības saturu, kas pārraidīts, ko Dievs Tēvs. St John ierakstu "vārds" Dieva Tēva, kas Bībelē, Je šifrēti. Nodaļas Bībelē ir bieži citēts Evaņģēliju, baznīca, taču nav tulkoti. Manā Īsziņas "Fatima, kurus nosūta no Jēzus, Dievs Tēvs Derības teksts māte Marija ir nevis izrēķināt. Pārved uz briesmīgo "sodi", ja cilvēce neatgriežas Pasaule ticēt Dievam Tēvam un Viņa Dēls Jēzus Kristus, tas ietekmēs tos "Sankcijas". Cilvēce uz zemes ir vāja, viegli kuszeniom velns darīt ļaunu. Velns grib lemt zemes visā pasaulē, ir cilvēki, kas pieder "Brīvmūrnieki", kas netic Dievam. Tēvs. Popes nevēlas paziņot saturs "Īsziņas", ko sauc par "trešo noslēpums Fatima. Izlasījis" Trešā Secret of Fatima ", kaut gan tulkojumā no portugāļu itāļu valodā, ko Pope John Paul II, Cardinal Joseph Ratzinger, prefekts, un apturēšanas atkal," Trešā Secret Fatima ", droši Vatikānu.

Pirms uzrādīšanas "TIRDZNIECĪBA" in debesis, sākumā Apocalypse, parādīsies debesīs "Mirdzošā CROSS" Kungs Jēzu, viņš būs, brīdinājumu un aicinājumu uz atgriešanos no cilvēces ticēt Dievam Tēvam un Viņa Dēls Jēzus Kristus. "Shining krusts Hosts", tiks parādīts vakarā Zaļā ceturtdiena 3 trīs dienas. Nav sniegta, kurā gadā. Nebūs redzama laikā saule, bet naglu caurumi būs izgaismotas zeme zvaigzne Mary Mary.

Ja cilvēki atsakās ticēt ka pastāv Dieva Tēva un Viņa Dēla Jēzus Kristus un darīt ļaunu, lai, lūdzu, velns, kas veicina ļaunumu cilvēcei. Kas vēlas, lai "Mūra", kas nepazīst Dieva esamību. Vēlas, lai tas uz zemes bija ļauns un "viņi sekotāju velna: Tas drīz var notikt.
Pirms šī atzīmē, Kungs Jēzu, kas iet 14.septembrī 1976 by Veronica Lucken "vārdus" brīdinājums draudus baznīcas. Viņš citē: "Kad jūs dzirdat par revolūciju Romā, ja redzat Holy Father bēg un meklē patvērumu citā valstī, apzinās, ka laiks bija pienācis. Bet lūgties un lūdzieties, lai jūsu labā augstā priestera Romas nepameta, jo viņš ļāva cilvēks tumši noslēpumi konfiscēt viņa troņa. "Mūra" nemieriem Vatikāns gatavojas spēkā Pope atstāt Vatikānu, baidoties par savu dzīvību.

Kara izvirt Āzijā un Eiropā, kas tiks izmantoti kodolieroči. Ķīna vēlmi paātrināt ekonomisko attīstību savā valstī, viņiem ir vajadzīgas jaunas teritorijas, kas bagāts ar naftas, gāzes un citas minerālvielas. Šīs vietas ir Ziemeļamerikā Āzijā un pieder Krievijas Federāciju. Kad šajās jomās nonāks Ķīnā, kas kara Krievijas Federāciju, kurā viņi izmanto kodolieročus. Ķīna vēlmi dominēt iedzīvotāju dzelteno rasi pasaulē. Lai ātri sakaut Krievijas Federācija Āzija, Ķīna kļūs mest kodolbumbu pie ieročiem augi un eksperimentālajām iekārtām ar kodolieroču Krievijā. Kodolsprādzienus izraisīt masveida iznīcināšanu Krievijā un tūkstošiem cilvēku nāve. Laikā sprādziens kodolenerģijas bumbu vēja radīts kā "Tornado", kas nolaupa milzīgu spēku un iznīcināt visu savā ceļā, izplatot radioaktīvajiem putekļiem visu zemi. Pēc Krievijas Federācijas sakāvi Āzija, Ķīna pieteikusi karu Persijas līča arābu valstis, no Kaspijas jūras dienvidu Eiropā un mest valstīm kodolenerģijas raķetes visā pasaulē.

In Europe, kara jautājums Vācija: Polija, Čehijas Republikā, Slovākijā un Krievijā. Vācu NPD puses, tas nāk pie varas Vācijā. JPA puse vēlas, lai radītu "lielākas Vācija". Lai izveidotu lielu Nieniec tām vajadzīga zeme bez cilvēkiem: poļu, čehu, Slovākija, Lietuva, Latvija, Igaunija, Dānija, Krievijas izstāšanās no bijušās Kēnigsbergas un iekļaušana Austrijas uz Vāciju, un mums ir "lielākas Vācija". Kanclera vācu NPD pusi, pēc tam nāk pie varas, lūgs Polijas, Čehijas un Krievijas atgriešanās zemes, kas pieder uz Vāciju pirms Otrā pasaules kara. Vācija nav saņēmis kompensāciju no šīm jomām tērēs kara Polijā un Krievijā. Vācijas armija iebruka rietumu un ziemeļu apgabali poļu, iznīcināšana un slepkavoja Polijas iedzīvotāju, kas dzīvo šajās jomās. Ir dots "Trešā Secret of Fatima". What do vācieši būs pašnāvība. Tās būs paļauties uz Polijas okupācija. Polija, Čehijas Republikā un Slovākijā, zinot, ka gadījumā, ja Vācijas uzvara gaida tos iznīcina, izstrādāt kopēju aizsardzības pret vāciešiem. Vācija uzbruka Krievijai un Ķīnai laikā kara ar Krieviju.

Krievija pēc zaudēja karu ar Ķīnu Āzijas, uzbrukt vācu karaspēka Kaļiņingradas aizņem vācieši laikā Ķīnā karš ar Krievijas Federāciju. Pēc sakāves vācu spēku Kaļiņingrada, Krievijas armija iebruka Vācijas teritorijā, ir atriebties Vācijas iedzīvotājiem, uzbrukums Kaļiņingradu un Krievijas tautai noslepkavoti. Krievu armija, Vācijā, iznīcina visu un nogalināt Vācijas iedzīvotājiem. Atstājot aiz Scorched Earth un drupas Vācijas pilsētās. No apakšas Atlantijas un Ziemeļu Ledus okeāna kustības radīs parādīšanos "jauno kārtību". Tas būs crustal kustība, pakāpeniski palielinot līdz ļoti spēcīgu un vardarbīgiem nemieriem. Šiem satricinājumiem gūst spēku un būs milzīgs dziļjūras sprādzienu.
Apakšā Arktikas jūras ar ledu un ūdeni, tiks izspiesti no kalniem. Ledus un ūdens kritīs zonas sauszemes un jūras savieno ar Ziemeļu Ledus jūra. Ūdens no zemes izšķīdina zemāko teritorijas, kas pārsniedz ūdens ietek jūrā, un tad okeāna, paturot tos ūdens līmeni ir ļoti liela augstuma, radot "plūdi", jo ziemeļu puslodē. Jūras ūdens izbrauc no Ziemeļamerikas, ļoti augstu vilni, tas vārīties un ienirt zemām teritorijas sauszemes robeža. Ostām un pilsētām pamatā līdzenumu teritorijām, piekrastes zemes būs jāiegremdē.
Arktisks jūras beigs pastāvēt un viņa ūdeni, izkausēt jūras un okeāni, paaugstinot ūdens līmeni par vairākiem metriem. No Ziemeļu Ledus okeāna dibena būs "jauna lielas zemes." Kā jūs varat ietaupīt plūdu riska zonās cilvēki? Pašlaik nav laikraksts vēlas runāt par šo jautājumu.Un laiks ir īss, tikai 30 dienas, ir dots tik daudz laika, par pamestu zemi draud pārplūst. izrāde ir "zīme" ir debesīs. parādīšanās "jaunās kārtības", sākot no Ziemeļu Ledus okeāna dzīles, ir sagaidāms, ka ilgs tikai dažas nedēļas. tas norādīts "trešā Fatima", kas ietilpst nodaļā "traucējumi dabā Secret". "No ziemeļiem katastrofas būs pārsteigums Ķīnas armija jau Eiropā, laikā cīnās ar Krieviju. Ķīniešu atsaukt, kā rezultātā briesmīgu katastrofu. Tas ilgst tikai dažas nedēļas, bet būs viņa šausmās tik briesmīgi, ka līdzīgu katastrofu nav bijis vietas. Ziemeļeiropā ūdens saplūda Baltijas jūras dziļūdens izmet par uzliesmojuma Ziemeļu platība: Norvēģija, Zviedrija, Somija un Krievija, Eiropas Savienība.

Iejaucoties Ziemeļjūru Baltijas jūra, paisuma jūras ūdeni no plūdiem. Pēc plūdiem pavisam: Nīderlande, Dānija, ziemeļu līdzenumos Beļģijas, Vācijas, Polijas. Tiks pārpludināts ar jūras ūdeni no plūdu zonu dienvidu Norvēģijas, Zviedrijas un ūdens ietekmē Baltijas jūra paaugstinot ūdens līmeni vairāki skaitītāji, plūdi zemām jomās Somija, Krievija, Latvija, Igaunija, Lietuva, Kaļiņingradas un Polijas. Pārcelšanās uz augstu vilni ūdens plūdi Atlantijas okeāns uz dienvidiem, tiks izliets, bet samazinājās grimst zemē. Ūdens līmeni Baltijas jūrā tiks lēnām samazinātas. Lai ar Latvija cilvēkiem, Igaunija nebija pārsteigts ieplūde jūras zemē, būtu 30 dienu laikā pēc izskata debesis sola MARK Apocalypse, pārejiet uz kalnu, un tur sagaidīt jūras ūdens invāzija no plūdu, Baltijas jūrā. Ūdens līmeni Baltijas jūrā samazināt, kā ūdens no Arktikas jūrā varētu pazust ar jūrām un okeāniem, paaugstinot ūdens līmeni par vairākiem metriem augstāks nekā tas ir tagad.

Deep zemestrīces notiek Vidusjūras reģionā, jo spiediens no kontinentālās Āfrikas kontinentālo Eiropu un uzliesmojums dziļūdens zem Ziemeļu Ledus okeānu. Created augstu viļņu "cunami", kas veļas vērā salu un kontinenta krastos Eiropu un Āfriku. Izraisa lielu iznīcināšana un nāvi pārsteigts cilvēkiem. Iznīcinās ostas un jūras un pilsētas būvēti tuvu krastam zemi. Vulkāni izšķilties. Etna un izmiris Vulkāns Vezuvs. Etna eksplozija iznīcina visu salu Sicīliju, plūdu lavas un vulkāna pelnu surogātpastu. Vezuva vulkāns, spēcīgu satricinājumu iznīcināt liela platība Okol ieskaitot Romas un Vatikāna, ietverti drupas.

In Francijas Alpi, Šveicē, Ziemeļitālijā un Tirole, Austrijas, radīja nopietnas zemestrīces. Kuras rezultātā tiks iznīcināta tiltu, ceļu, būs iznīcināt aizsprostu uz upēm un aizsprostiem. Vai spękaniu ieži un zemes nogruvumi uz nogāzes būs. Deep zemestrīces var izraisīt kļūmes un plaisas. Par kalnains reljefs, un Šveice šajā laikā būs valdīt pūš spēcīgi un aukstumu un sniegu. Lai palīdzētu cilvēkiem ir grūtāk. In Vestfālenē Vācijā apakšā upes Reinas dziļās zemestrīces notiek, tiks izdarīts ieraksts, daudzas pilsētas tiks iznīcināti. Jūras ūdens nokļūst mutē upe ieplūst REN un dobie.

Ķīnas armijas iebrukums vērā Vidusjūras pēc uzbrukuma arābu valstīm. Ķīnas militāro Dienvidaustrumeiropā, viss tiks iznīcināts un iedzīvotāju baltās rases mordowało. Ķīniešu cilvēki mēdz dominēt dzeltenā rasi pasaulē. Ķīnas armija uzbrukumu salas Egejas jūrā, Grieķija, Bulgārija, Serbija, Horvātija, Slovēnija, armija nojauktas Ķīnas iejaucoties Roma vulkāna izvirdumu, Mount Vesuvius, lai nogalinātu priesteriem un cilvēkus no Romas, no Donavas upes ieleju cauri Austrijai un Vācijai sekos Francijas armijas robežai uz Ķīnu, kur to iznīcināšanu un masveida slepkavošana iedzīvotāju balto rasi. Bavarian Forest, Vācijā, ceļojumu kuģu būvētava Valstis apdraudēta militārā iebrukuma Ķīnas karaspēka South Eiropā. Runa ir par kaujas, nadlecą eskadrons gaisa kuģi no dienvidiem, piliens kodola raķetes, Ķīnas militāro beigs pastāvēt. Manu informāciju nepalīdz neko, ja pietiekami daudz cilvēku mirst arābu valstīs un Eiropā, ja tas nav iespējams, Vidusjūrā ieķīlāt slazds Ķīnas zemūdeni.

Into zemes nonākušas asteroīds, Boulder, komēta nav - saskaņā ar vīziju par Pedro Pio - milzīgs sarkans-karsta aptuveni 2 000 metru "Boulder" trāpījumi no Atlantijas okeāna ūdens pie Karību jūras. Izraisot milzīgus iznīcināšanu salu un kontinentālo Ameriku, un nāves cilvēki, kas neatstāj šajās jomās, dzīvniekiem un zivīm. Šādu lielu laukakmens sabrukums apakšā Atlantijas okeānā. izraisīt nopietnas zemestrīces visa zeme abos Amerikas pusēs. Rezultātā liels viļņi "cunami", kas veļas vērā salu un zemes malām, iznīcinot visu savā ceļā. Iedalāmi okeāna vulkāniskas salas un mirs par savu iedzīvotāju skaita.

"Vārdi" Kungs Jēzu,
par iejaucoties zemes platība Asteroids - "laukakmens" ir Cosmos, kā izturēties "Trīs dienu laikā no tumsas", kas pārklāj zemi. "Šie cilvēki uzmanību apzīmējumus un sekos netikumība, meliem, atriebību un mantkārība. Dievs būs izmesti no skolas, ģimenes māju, biroju, un tad nāks sodīt tikai un neatgriezeniska. Sākums ļoti auksta nakts. Pērkons un zemestrīces ilgs divas dienas un divas naktis. Tas būs pierādījums tam, ka Dievs ir Kungs pār visiem. Tie, kas būs mani ceru un ticu, manu "vārdu", lai viņš baidās, nekas, es baidos tās neatstās, un tiem, kas atklātībai šo atklāsme traips cilvēcei. Kurš būs stāvokli sanctifying žēlastība un Mana māte, šā vai nekas nenotiks.

Lai jūs varētu būt gatavs par to, jums pazīmes. Esi uzmanīgs: šonakt būs ļoti auksts, vējš roared, un pēc kāda laika būs pērkons. Tad izslēgšanas logi un durvis, nerunāju nevienam ārpus mājām. Mesties ceļos zem krusta, żałujcie viņu grēkus un lūgt manu mātes aizbildnību. Un kurš nav paklausīt šo Padome, flash die. Viņa sirds nav tā domā. Gaiss būs piesātināts ar gāzes un indes. Apņemt visu zemi. Kurš cietīs nevainīgi, nemirs, tā būs moceklis un ievadiet Dieva. Par trešo nakti tur jābūt uguns un zemestrīces, un nākamajā dienā saule spīd ilgāk. Angels nolaisties no debesīm cilvēka veidā un ienes mieru uz zemes. Milzīgu pateicību izglāba cilvēkus pieaugt līdz debesīm ar lūgšanu pateicībā. Sods, kas nāks pār cilvēci, nevar salīdzināt ar kādu sodu, ka Dievs sūtīja radīšanu pasaulē. Viena trešdaļa cilvēces būs iet bojā.

Wanda Stańsla-Prószyńska
ul.Gwiaździsta 21 m, 22 01 – 651 Warszawa, Polska

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz